DxOMark sa apreciat mereu ca fiind expert în benchmarking nu doar pentru camerele digitale în general, ci și pentru smartphone-uri. Acestea au devenit atât de populare încât producătorii de echipamente originale au început chiar să le folosească în marketing. Dar, de-a lungul anilor, DxOMark a evitat testarea uneia dintre cele mai importante utilizări ale unui smartphone. Acest lucru sa schimbat în cele din urmă și acum se face o analiză comparativă a performanțelor camerelor frontale pentru egoi, bokeh-uri și chiar înregistrarea video.

                 

Există un motiv pentru care DxOMark a rămas departe de benchmark-urile camerei frontale, sau așa se spune. Abia recent, astfel de camere au devenit chiar merita testate. Înainte, erau senzori foarte buni, care erau buni numai pentru chat-ul ocazional. Aceste zile, uneori chiar rivalizează camerele principale cu HDR, PDAF și senzori mari.

Pentru testele camerei din față, DxOMark promite să aplice aceleași metode riguroase pe care le-au folosit și pentru camerele orientate spre spate, dar cu câteva schimbări. Având în vedere principalul lor caz de utilizare a autoieselor, testele se concentrează pe scene cu una sau mai multe persoane în ea, uneori cu diferite tonuri ale pielii și de la distanțe diferite. Au făcut chiar și un bust de manechine ciudat pentru asta!

Pentru prima rundă de recenzii, DxOMark a testat 12 smartphone-uri într-o gamă largă de mărci și piețe. Cele două care au ieșit la început au fost Google Pixel 3 și Samsung Galaxy Note 9. În timp ce leagă scorurile lor medii, DxOMark a considerat Pixel 3 ca fiind mai bun pentru fotografii, focalizare automată și contrast. Galaxia Nota 9, pe de altă parte, a câștigat la înregistrarea video, imagini mai curate și fețe mai blânde

iPhone XS Max surprinzător se pricepe un pic mai rău decât chiar Xiaomi Mi Mix 3, ajungând pe locul al patrulea cel mai bun Apple a faltered un pic atunci când a ajuns la situații de iluminare mai dificilă. Acestea fiind spuse, acest lucru s-ar putea schimba dacă zvonurile ar fi adevărate că iPhone-urile din acest an vor avea senzori chiar mai buni pe fețele lor

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here