Pixelii de la Google din a treia generație ar putea fi unul dintre cele mai bune telefoane Android de pe piață, în funcție de cine întrebi. Butt ca orice alte cele mai bune telefoane Android astăzi, au costat, de asemenea, o avere. De aceea, unii cumpărători așteaptă cu răbdare așteptările de vacanță, cum ar fi Black Friday sau Cyber ​​Monday, pentru a înmuia lovitura. Dar dacă ați pierdut acele zile dintr-un motiv sau altul, Google vă aruncă o altă lovitură la obținerea Pixel 3 sau Pixel 3 XL la cele mai mici prețuri până acum. Ei bine, aproape de cel mai mic lor

                 

La sfarsitul anului trecut, Google a scazut $ 150 de la Pixel 3 mai mic si 200 de dolari in afara pixelului Pixel 3 XL. Acum, pentru un motiv încă necunoscut, Google aduce acest promo înapoi, deși cu o captură. In timp ce Pixel 3 este intr-adevar 150 dolari off, Pixel 3 XL nu este de 200 $, dar doar 150 $ mai putin, de asemenea.

Aceasta înseamnă că telefonul de bază Pixel 3 cu 64 GB de stocare costă acum 649 USD în loc de 799 USD. Pixel 3 XL, de asemenea, cu 64 GB de stocare internă, este de la 899 dolari până la 749 dolari. Nici un cuvânt despre cât timp o afacere va dura, acum ar fi cel mai bun moment pentru a lua unul.

Dar ar trebui? Asta depinde într-adevăr de ceea ce urmăriți într-o experiență Android. Pixel 3, făcute de Google, sunt, desigur, dispozitivele finale atunci când vine vorba de o experiență implicită și de vanilie Android. În ciuda faptului că are încă o singură cameră, Google continuă să impresioneze în departamentul de fotografie. Cel puțin pentru moment.

Cel mai important factor va fi cel mai probabil software-ul și garanția actualizărilor software mult mai mult decât majoritatea producătorilor de echipamente originale. Doar pentru asta, prețul de 649 $ sau 749 $ va fi în valoare de unii.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here