Telefoanele premium, cum ar fi Galaxy S10 și noul Huawei P30 Pro strălucitoare, se îndrăgostesc de atenția și banii utilizatorilor Android, însă pentru unii dintre acești utilizatori singura experiență Android reală este cea oferită de Google. Din păcate, la fel ca acele telefoane de la Samsung și Huawei, telefoanele Google Pixel nu sunt accesibile pentru majoritatea utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care Pixel 3a câștigă foarte mult interes, dar Google poate adăuga încă unul: o culoare purpurie care ar putea fi exclusivă pentru linia de mijloc.
                 

Într-un moment în care alți producători de smartphone își îneacă telefoanele într-un curcubeu de culori, Google rămâne destul de zgârcit în acel departament. În afară de opțiunile unice, cum ar fi Really Blue și Not Pink, telefoanele Pixel au venit mai ales în nuanțe diferite de alb și negru. Chiar și iubitul Panda nu sa întors. Deci, atunci când cuvântul de culoare Pixel nou scapă, puteți paria că generează un interes.

Potrivit sursei WinFuture, Pixel 3a va veni într-o culoare "iris", descriind-o ca un amestec de albastru și violet. În mod normal, i-am fi numit purpuriu, dar Google va avea cu siguranță un nume amuzant și amuzant pentru ea, la fel ca și cu Blue și Pink. "Puțin purpuriu", poate?

Spre deosebire de Pixel 3 și 3 XL mai scumpe, specificațiile modelelor Pixel 3a și 3a XL par să rămână limitate sau nesigure. În afară de ecranele lor de 5,6 inch și 6 inci, puținul este cunoscut cu încredere. Potrivit comercianților cu amănuntul din Europa, Pixel 3a va veni cu o memorie internă de 64 GB, dar configurația de pornire a Pixel 3a XL nu este încă cunoscută.

Acesta ar fi un detaliu curios având în vedere că Pixel 3 însuși începe, de asemenea, cu 64 GB. S-ar putea să existe și un 32GB Pixel 3a, deși disponibilitatea acestuia pe piață este încă necunoscută. La un preț estimat de 450 EUR (510 USD), Pixel 3a ar putea fi mai popular decât Pixel 3, având în vedere că au aproape aceleași caracteristici.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here