Pentru prima dată, Google a oferit o versiune mai accesibilă a smartphone-ului său emblematic. Desigur, este oarecum târziu pentru această tendință. Anul trecut, Apple a lansat iPhone XR și doar câteva luni în urmă Samsung a făcut un lucru similar cu Galaxy S10e. Firește, Google Pixel 3a este comparat cu Galaxy S10e, dar care ar trebui să fie un "mai ieftin" model de navigare pe care utilizatorii Android ar trebui să-l atingă? Iată un scurt ghid care vă ajută să luați această decizie.
                 

Preț

OK, este probabil un pic nedrept să comparăm aceste două telefoane doar pe preț sau pe specificații. Samsung Galaxy S10e ar fi insultat să fie numit un telefon cu rază medie de acțiune și Google Pixel 3a are un avantaj nedrept atunci când vine vorba de preț. Ar fi mai bine să vedem acest lucru ca o confruntare între două versiuni "mai accesibile" ale primelor emblematice ale fiecărei companii.

Așa cum am menționat, Pixel 3a are un avantaj imediat. Un telefon de 400 $ este în mod evident mai accesibil decât un 750 $, chiar dacă acesta este cel mai ieftin pilot Samsung. Dar acest lucru nu este ca un PH-1 esențial sau OnePlus versus unele emblematice. Pixel 3a, așa cum se va vedea mai târziu, este un dispozitiv cu rază medie de acțiune în domeniul hardware și design.

Aceste economii de preț nu vin în mod gratuit. Veți pierde câteva caracteristici în numele salvării a sute de dolari. Aceasta nu este o pierdere totală, totuși, deoarece ceea ce unii ar putea găsi pentru a fi un distrugător al înțelegerii ar putea să nu aibă nicio consecință asupra altora. Este într-adevăr o chestiune de echilibrare și menținere în așteptare a așteptărilor.

Specs

Ai crede că Galaxy S10e câștigă atunci când vine vorba de cursa de specificații. Asta nu ar fi departe de adevăr. Galaxy S10e, după toate, este Galaxy S10 cu doar câteva caracteristici eliminate. Înăuntru, e aproape același monstru.

• Sistem de operare: • Sistem de operare: • Android 9.0 Pie cu Samsung One UI
: 6 sau 8 GB
• Depozitare: 128 sau 256 GB
• Afișează: 5.8-inch 2280 × 1080
Aparat de fotografiat secundar: 12 MP PDAF dual-pixel, 16 MP
• Cameră secundară: • Aparat de fotografiat secundar: 10 MP Dual Pixel PDAF

În contrast, Pixel 3a are doar câteva detalii similare cu Pixel 3. În mod amuzant, Pixel 3a nu este mai rău decât Pixel 3 în anumite privințe. Sigur, are un Snapdragon 670 mai lent, dar ele sunt în principiu egale în memorie. Pixel 3a are, de asemenea, o baterie mai mare și nu depășește mufa de 3,5 mm pentru căști.

• Sistem de operare: • Sistemul de operare: • GB
• Depozitare: 64 GB
• Afișează: 5.6-inch 2220 × 1080
] • Camera secundară: 8 MP
• Baterie: 3.000 mAh

Toate lucrurile luate în considerare, unii utilizatori ar putea simți de fapt că cei doi sunt aproape cap la cap în cursa. De ce? Deoarece avantajele și dezavantajele lor sunt aproape echilibrate. Samsung are hardware-ul de vânătoare, dar toate software-ul său face să funcționeze mai puțin eficient decât ideal. Google a optat pentru specificații mai mici, dar le maximizează și prin software. Toate jocurile și aplicațiile cu cea mai mare resursă intensă vor împinge Snapdragon 670 dincolo de limitele sale. În cele mai multe cazuri, ar fi suficient și chiar ar oferi o eficiență energetică mai bună. Cel puțin în teorie.

În practică, veți sacrifica foarte mult în Pixel 3a, dar, așa cum sa menționat, depinde și de utilizatori. Lipsa de încărcare fără fir poate fi uitabilă, dar fără impermeabilizare s-ar putea să vă îngrijorați pe unii. Desigur, Pixel 3a va afecta cel mai mult atunci când vine vorba de memoria RAM și stocarea fixă ​​a datelor.

design

Designul este locul unde cele două se deosebesc din nou foarte mult, deși s-ar putea să nu puteți spune la prima vedere. Ambele moștenesc indicii de design ai fraților lor mai scumpi, dar numai unul dintre ei folosește aproape aceleași materiale. Nu ar trebui să fie o surpriză pentru oricine până acum, dar Pixel 3a îmbrățișează policarbonatul de bătrânețe, ca și cum tocmai ar fi fost marea.

În mod ironic, ar putea funcționa mai mult în favoarea Pixel 3a. Plasticul este mai durabil decât sticla, chiar dacă este mai predispus la zgârieturi. iFixit a arătat, de asemenea, că designul Pixel 3a se oferă mai ușor să fie deschis și reparat. De asemenea, este mai puțin probabil să vă îngrijorați de un telefon de 400 USD cu o valoare de 750 USD. Presupunând că ați avut toate datele importante pe care le-ați susținut în cloud-ul Google, desigur.

Camera

Aceste zile, concurența smartphone-ului se învârte în mare parte în jurul camerelor. În mod corespunzător, aceasta este și cea de-a doua cea mai mare luptă dintre cele două. Ar putea fi, de asemenea, cel de-al doilea motiv cel mai important cumpărătorii vor decide să cumpere unul sau altul.

S-ar putea să fi auzit de recenzii ale camerei Galaxy S10 5G și cum se prețuiesc numai al doilea rând la Huawei P30 Pro. S-ar putea să ajungeți la concluzia că, având în comun cel puțin două camere cu restul puiului Galaxy S10, ar avea aproximativ aceeași performanță. Aceasta, însă, presupune că ceilalți doi senzori nu au nimic de-a face cu performanța remarcabilă a camerei. Acest lucru presupune, de asemenea, că software-ul camerei de cameră Samsung pentru Galaxy S10e funcționează chiar în același mod ca și ceilalți sau va primi aceeași atenție în viitoarele actualizări.

Avantajul modelului Pixel 3a este acela că are o singură cameră și este exact aceeași cameră pe care Google o folosește în Pixel 3. Mai mult decât atât, Google este mult mai probabil să dea Pixel 3a exact același software puternic și caracteristicile AI pe care le oferă Pixelilor mai scumpi. Desigur, vorbim despre Google aici, astfel încât garanția actualizărilor viitoare este, bine, garantată.

În practică, ieșirea camerei de la Pixel 3a arată deja promițătoare. Cu siguranta lasati pe oricare din Galaxy S10 in praful caracteristicii Night Sight. Este cu adevărat remarcabil modul în care Google poate scoate atât de multe trucuri, cu o singură cameră, cu un megapixel mic și cu o multitudine de AI.

Software

S-ar putea crede că camera va fi cel mai mare punct de dispută între aceste două telefoane. De fapt este doar secundar. Factorul real de decizie va fi de fapt versiunea Android care rulează pe ele.

Să o facem față. Scoateți camera și Pixel-urile ar putea părea aproape sub-par, comparativ cu alte nave Android. Ceea ce face cu adevărat diferit este lipsa de caracteristici inutile și fluxul constant de actualizări software direct de la Google. Aceasta va fi aceeasi experienta impresionanta si impresionanta pe care Pixel 3a o va oferi utilizatorilor. Este, cu adevărat, Pixel 3 într-un pachet mai accesibil.

Asta a spus, viața Android Android nu este pentru toată lumea. Unii au tendința de a se simți sufocați de o experiență de vanilie și de a găsi caracteristicile suplimentare ale OEM-urilor de fapt dorite. Acordat, experiența Samsung One UI (fostă TouchWiz) este considerată a fi una dintre cele mai grele și mai greu personalizate, dar unele pentru a găsi valoare în ea.

Wrap-up

S-ar putea să crezi că nu există un câștig clar între cele două și dacă iei în considerare diferitele nevoi ale diferiților utilizatori, ești parțial corect. Dar dacă vă gândiți la ce ar fi cel mai bun telefon Android la un buget mai restrâns, nu veți merge prost cu un Google Pixel 3a.

Da, nu va avea toată puterea brută pe care o va avea Galaxy S10e și nici materialele premium, dar va câștiga opțiunea "bugetului" Samsung în aproape orice fel. Camera este și va fi uimitoare datorită actualizărilor software continue. Va fi mai ușor și mai puțin costisitor să reparați când, nu, dacă se întâmplă accidente. De asemenea, oferă cea mai bună experiență de software Android pentru cei care doresc să-și păstreze telefoanele de ani de zile, nu luni.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here