În afară de a avea un model normal și un model XL, se pare că Google nu este cu adevărat un fan de a avea ceva de două. Nu are două camere principale și nu utilizează întinderea completă a capabilităților dual SIM. Unul dintre aceștia s-ar putea schimba în viitorul telefon Pixel 4 în cursul acestui an și, nu, nu vor fi camerele. Un utilizator Google care comentează o schimbare a codului sursă pentru Android Q a lăsat să scape că modelul 2019 Pixel va avea "funcționalitate dual SIM", ceea ce sperăm că înseamnă că adevăratele capacități dual SIM se așteaptă în aceste zile

                 

În adevăr, telefoanele Pixel din 2017 Pixel 2 au de fapt suport dual SIM. La fel ca cel mai nou iPhone al Apple, aceste telefoane Pixel au o tavă pentru o cartelă SIM, iar cea de-a doua este furnizată de un eSIM. Nu contează faptul că suportul eSIM este foarte limitat în SUA și în restul lumii, modul Dual SIM al Pixel-ului este unul care se întoarce la începutul anilor 2000.

La fel ca cele mai vechi telefoane dual SIM, pixelul curent utilizează Dual SIM Single Standby sau DSSS. Aceasta înseamnă că nu puteți utiliza ambele SIM-uri în același timp, în acest caz rețelele SIM fizice și eSIM simultan. Va trebui să comutați între cele două rețele pentru a primi apeluri și mesaje din rețeaua respectivă.

Ceea ce utilizează cele mai multe telefoane dual SIM Android și dispozitivele iPhone 2018 este Dual SIM Dual Standby (DSDS). Puteți efectua și recepționa apeluri și mesaje în ambele rețele fără comutarea atâta timp cât SIM-ul nu este utilizat în același scop. În mod ideal, telefoanele ar avea capabilități Dual SIM Dual Active (DSDA), dar cele care necesită două radiouri wireless în loc de unul

Google pare să sugereze că telefoanele Pixel din acest an, care vor rula Android Q, vor avea, desigur, funcționalitate DSDS dual SIM. Tot la fel de interesant este și faptul că Pixel 3 are același lucru, dar este limitat la testarea internă. Sperăm că Google va decide să răstoarne comutatorul pentru Pixel 3 când primește Android Q.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here