Se pare că a doua jumătate a anului va vedea telefoane cu caracteristici divizive. Samsung se zvonește că elimină mufa pentru căști și adoptă un design nepopular al camerei pentru Nota Galaxy 10. iPhone 11 este, de asemenea, de așteptat să aibă un design al camerei chiar mai controversat, adoptând un colț pătrați la colț. Acum se pare că Google va urma trendul și va da naștere unei furtuni. Și lovitura de cameră a camerei de la Pixel 4 este doar una dintre multe.
                 

Este deja un pic bine cunoscut până acum că zvonurile abundă în ceea ce privește ciocnirea camerei Pixel 4. În timp ce hardware-ul exact pe care îl va găzdui este în continuare în discuție, se pare că există destule acolo pentru a justifica punerea unui pătrat sus acolo. Probabil că Huawei le-a mulțumit pentru acest design, dar, pentru a da un credit OEM, a pus-o într-o poziție centrală mai puțin ciudată.

Dar, de parcă decizia presupusă de Google de a copia exact același lucru pe care Apple este criticat pentru că nu este suficient, s-ar putea să se facă alte câteva modificări nepopulare. De exemplu, în timp ce se poate renunța la notchul "găleată", Google se va întoarce la modele vechi cu o frunte foarte evidentă. Nu va fi nimic pentru nimic, deoarece, potrivit Unbox Terapiei, acesta va fi folosit pentru a găzdui mai mulți senzori decât ar fi putut să se potrivească altfel în bara veche.

Acești senzori, spune TheTuber, ar putea fi folosiți pentru sistemele de gesturi și de recunoaștere a feței. Cadrul scurs pentru Pixel 4 nu a arătat niciun loc vizibil pentru un senzor tradițional de amprentă digitală, ceea ce a dus la speculații că Google ar putea merge totul pe recunoașterea feței. Fie acest lucru va avea un senzor pe ecran în acest an.

Acesta din urmă ar putea fi cazul în cazul în care se crede ultimul zvon. Sursele sursei GSMArena au furnizat câteva fotografii ale unui pixel real 4, cel puțin unul presupus, cu ecranul efectiv pornit. Acesta dezvăluie o gaură ovală de pumn, dar Galaxy S10 + și nu fruntea largă speculată anterior. Dacă este cazul, s-ar putea să nu existe suficient spațiu pentru senzori suplimentari.

Desigur, în acest moment sunt doar zvonuri, dar oricare ar fi modul în care Google merge, este obligat să dezamăgească o tabără de utilizatori Android. Tot ce poate face cu adevărat este să prezinte noi caracteristici care să fie suficient de convingătoare pentru a justifica ceea ce unii ar putea considera a fi cele mai urâte modele de smartphone-uri din ultimii ani.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here