Dacă sunteți proprietar PlayStation 4 și ați dorit vreodată să aveți mai multe persoane într-o petrecere dincolo de limita de opt, atunci se pare că astăzi este ziua ta norocoasă. Sony a lansat o facilitate de petrecere extinsă în teste prin intermediul programului de previzualizare PlayStation și vă puteți înscrie pentru a avea acces rapid la modul în care funcționează. Principalul dintre caracteristicile sistemului extins de partid este sprijinul pentru până la 16 participanți la o dată.
                 

În timp ce acesta este probabil cel mai interesant aspect al acestei actualizări pentru mulți oameni, nu este singura caracteristică nouă care merită să vorbim. Sony susține de asemenea că a îmbunătățit calitatea audio pentru chat-ul vocal și că este o conexiune îmbunătățită a rețelei, deci chiar dacă nu ați avut niciodată o dimensiune maximă față de dimensiunea actuală a partidului, există încă unele îmbunătățiri aici pentru a profita de ea.

Pentru a participa la acest test, va trebui mai întâi să vă înregistrați pentru PSP System Software Beta. Oricine are un PS4 se poate înscrie ca tester, dar, ca întotdeauna, rețineți că înregistrarea nu vă garantează un loc în testele beta ca acesta. Dacă sunteți interesat să vă înscrieți, puteți face acest lucru pe site-ul PlayStation.

Înainte de a vă arunca cu capul într-un chat de partid nou și îmbunătățit, aveți la dispoziție un avertisment: dacă sunteți acceptat ca tester și începeți să utilizați noua funcționalitate a părții Sony, nu veți putea petrece sau utilizați Redați redarea cu persoane care nu se află în versiunea beta. Vestea bună este că codurile de previzualizare oferite de Sony testerelor pot fi răscumpărate de 20 de conturi diferite, astfel încât să le poți împărtăși prietenilor și să le introduci și în versiunea beta.

Dacă se întâmplă să fii în Statele Unite, vei putea, de asemenea, să testezi o caracteristică de transcriere a chat-urilor prin Party și prin intermediul celei de-a doua aplicații de pe ecranul PS4. Cu ajutorul acestuia, puteți transcrie chat-ul vocal în aplicația Ecranul secundar sau introduceți singur textul și îl puteți citi membrilor săi. Sony nu dă niciun indiciu cu privire la durata duratei de viață a acestei versiuni beta sau când am putea vedea o îmbunătățire a chat-ului pentru toți participanții la PS4, așa că vom fi atenți la aceste informații.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here