Seria Divinitate: Original Sin – care până acum se ridică la două jocuri – au găsit mult succes ca aruncări ale epocii de aur a RPG-urilor de calculator cu trucuri moderne, așa că atunci când compania a început să tachineze Anunțul E3 2019 cu numerele romane "III", o mulțime de oameni probabil au făcut unele ipoteze logice. Cu Divinitatea: Păcatul original 2 care se transformă în vârstă de doi ani în septembrie, E3 2019 pare a fi momentul potrivit pentru a-și anunța continuarea, nu?
                 

Ceea ce la început pare a fi un teaser inofensiv pentru Divinitate: Păcatul original 3 ar putea să nu fie la fel de simplu ca oricare dintre noi credeam inițial. După ce teaser-ul a fost publicat, utilizatorul Twitter Kunken a descoperit că deschiderea sursei de pagină a teaser-ului dezvăluie un link pentru videoclipul care se joacă în prezent pe site-ul lui Larian, care poate fi apoi salvat local. Atunci când Kunken a deschis acest videoclip într-un editor de text, au găsit câteva referințe destul de interesante.

După cum se documentează în acel thread Twitter, în textul rezultat apar mai multe referințe la Baldur's Gate 3 și Wizards of the Coast, sugerând că acest lucru este mult mai mare decât Original Sin 3 . Poarta lui Baldur și continuarea lui Poarta lui Baldur 2: Umbrele lui Amn au fost lansate de BioWare la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor '90. ani, seria RPG de bază a fost pusă la stagnare de aproape două decenii în acest moment.

În ultimii ani, seria Baldur's Gate a intrat din nou în imagine grație remasterilor de la Beamdog, care au creat, de asemenea, o nouă expansiune pentru originalul Poarta lui Baldur . Poate că interesul reînnoit la determinat pe Wizards of the Coast să recruteze Larian în revigorarea francizei cu un joc complet nou?
Judecând după ambele titluri Original Sin Larian ar fi un studio minunat pentru a ridica mantaua Baldur's Gate . Vom afla destul de curand daca Larian este intr-adevar tachinarea Poarta lui Baldur 3 intrucat E3 2019 este la doar cateva saptamani.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here