Compania Pokemon a făcut o mulțime de anunțuri în timpul conferinței de presă de la Tokyo din ultima seară, acoperind totul, de la jocuri noi la accesorii și chiar și un nou joc Detective Pikachu pentru comutator. Unul dintre cele mai interesante anunțuri, însă, a fost acela al Pokemon Home o nouă aplicație pentru Nintendo Switch și dispozitive mobile. Mulți oameni se întrebau ce se va întâmpla cu Pokemon Bank o dată Pokemon a făcut saltul la Switch și acum știm că va fi reușit de Pokemon Home .
                 

Pentru a fi clar, Pokemon Bank nu pleacă, nu este doar să faci saltul spre comutatorul Nintendo. Asta inseamna ca veti folosi in continuare pentru a stoca Pokemon-ul din jocurile 3DS, dar cand doriti sa le mutati in jocurile Switch, le puteti transfera prin Pokemon Home .

Pokemon Home nu este doar un pod de la 3DS la Switch, deși. De asemenea, va fi compatibil cu Pokemon Pokemon Let's Go Pikachu și Eevee și Pokemon Sword and Shield . Potrivit companiei Pokemon, Pokemon Home este un instrument bazat pe cloud, care vă va permite să gestionați colecția dvs. într-un număr de jocuri utilizând fie comutatorul, fie telefonul smartphone.

Există o mulțime de detalii Compania Pokemon nu a dezvăluit încă. De exemplu, nu știm dacă va fi posibil să transferăm Pokemon dintr-un joc ca Pokemon GO în titluri de serie de genul Pokemon Sword and Shield deși ne imaginăm că nu va fi. Știm că veți putea să faceți schimb de Pokemon utilizând aplicația Pokemon Home de pe telefonul dvs. smartphone, ceea ce este cu siguranță o caracteristică interesantă.

Compania Pokemon spune că Pokemon Home nu va mai fi aici decât la începutul anului 2020, așa că va lansa câteva luni după Pokemon Sword and Shield . Nu există încă niciun cuvânt despre prețuri, dar din moment ce Pokemon Bank rulează 5 USD pe an, probabil că ne așteptăm la un fel de abonament pentru Pokemon Home . Vom avea mai multe detalii pentru dvs., pe măsură ce Compania Pokemon le dezvăluie, deci stați liniștiți.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here