Oamenii de la Niantic din spatele programării evenimentelor de vară au dat un nou lot de informații! Se pare că vine o zi comunitară Pokemon GO Community – în aproximativ o lună. Un fel de drumuri lungi de aici, pentru a sta în jur și a răsuci degetele, așteptând Mudkips … dar, totuși, hai să avem o sesiune de strategie și să discutăm detaliile chiar acum!
                 

Compania Pokemon și Niantic au anunțat că un eveniment va avea loc pe data de 21 iulie 2019. Acest eveniment va fi ziua oficială a Pokemon GO din iulie – și dacă nu ați fi știut, va exista una în fiecare lună întreaga vară . Acest eveniment se va concentra pe un singur Pokemon, denumit Mudkip.

Dacă nu ați prins încă un Mudkip, șansele dvs. sunt pe cale să crească într-un mod major. Acest eveniment Mudkip va avea loc pe 21 iulie între orele 4:00 – 7:00 ora locală, în întreaga lume. Asta înseamnă că, oriunde te afli, de la 4 la 7pm, vei vedea numere uriașe de Mudkip, în TOATE locurile.

Mudkip nu este de obicei cunoscut pentru talentul său înalt de luptă – este un Pokemon mic, copil, cutie super-cutie, care nu se bucură adesea de luptă. Dar capturați o cantitate monstruoasă și apăsați pe butonul Evolve și aveți un Marshtomp, apoi un Swampert. Acestea sunt niște monștri cu aspect unic, și unul extra-luminos când este prins în formă strălucitoare. În loc de albastru, Mudkip va fi PINK! Cu acest eveniment veți găsi Mudkip Shiny mult mai probabil să apară decât în ​​mod normal, astfel încât stocul de până la Pokeballs cât mai curând posibil!

Deși nu recomand atât de mult, ar trebui să rămâi în interiorul calendarului evenimentului Pokemon GO din iulie, pentru mai mult de 3 ore, călătorind către vest după ce începe evenimentul. Doar asigurați-vă că ajungeți în fiecare fus orar nou la sau după ora 4pm și veți avea mai multe ore decât veți dori vreodată să o utilizați!

NOTĂ: Niantic a sugerat astăzi că acest eveniment va avea loc începând cu 4PM, datorită în special vremii sezonului. Ziua devine un pic prea fierbinte pentru unii instructori Pokemon în mijlocul zilei, așa că Niantic a vrut să organizeze evenimentul "în timpul serii pentru a face o experiență mai răcoroasă". Este timpul să prindeți niște "kips".

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here