Astăzi avem niște informații reale de adâncime despre Sleeping Snorlax și Shiny Slakoth. Ambele aceste Pokemon au fost lansate în această săptămână în cele mai ciudate seturi de caracteristici pentru a veni la joc la începutul verii de când … vreodată. Ce modalitate mai bună de a sari în cel mai ocupat sezon Pokemon GO al anului decât să renunți la niște monștri super-nap-time-happy?
                 

Sleeping Snorlax Secret

Să presupunem că ai o înclinație pentru un Snorlax de dormit. Știai că i-ai iubit pe Snorlax de la început – de când ai văzut prima dată acest monstru somnoros în jocul original Game Boy când te-a blocat pe drum. Tot ce aveai nevoie atunci era un flaut special. Tot ce aveți nevoie acum este un dispozitiv Pokemon GO Plus.

Cercetătorii Pokemon GO au găsit secretul capturii acestui monstru pe prima aruncare! În timp ce Sleeping Snorlax standard durează de obicei aproximativ trei Pokeballs pentru a prinde, folosind un dispozitiv Pokemon GO Plus îl lovește pe rândul 1, ca să spunem așa. Deci, dacă doriți să salvați Pokeballs cu prețul unui dispozitiv fizic, prin toate mijloacele mergeți pentru el.

Nu știi ce înseamnă un dispozitiv Pokemon GO Plus? Aruncă o privire înapoi la revizuirea originală a Pokemon GO Plus de la sfârșitul lunii septembrie 2016! Este încă legitim – și totuși numai foarte bun pentru un lucru sau două.

Nivele de putere pentru dormit Snorlax

Mai multe cercetări în coduri la coduri au furnizat colecția completă de nivele și CP asociate pentru acest nou Pokemon. Dacă găsiți un Snorlax de dormit cu CP 45, felicitări, ați găsit nivelul 1, cel mai slab Sleeping Snorlax din joc!

Dacă doriți cel mai puternic Snorlax de dormit (fără stimulare), va trebui să găsiți CP 2765 Level 30 – și puteți să pariați că este rar. Singurul mod în care puteți crește nivelurile și CP dincolo de aceasta este în vremea Parțial noros. Dacă jocul spune că sunteți în vremea Parțial noros, potențialul dvs. Snorlax de nivel superior este Level 35, cu un CP de 2995!

Toate nivelele 31, 32, 33, 34 și 35 pot apărea în sălbăticie numai în vremea P. Cloudy, cu CP 2811, 2857, 2903, 2949 și, respectiv, 2995. De asemenea, veți putea să vedeți Snorlax standard și somnoros pe hartă deodată, după cum reiese din imaginea de mai sus, pe utilizatorul Reddit Regulu în această săptămână.

Trei mingi

Deci arunci trei Pokeballs de fiecare dată, nu? Se pare că dacă l-ai lovit pe Snorlax de trei ori, pierzi doar un total de Pokeball. Primele două Pokeballs nu vor capta acel monstru, indiferent de ce. Dacă nu loviți Snorlax cu bilele, le veți pierde. Dacă loviți Snorlax cu bilele, nu veți pierde bilele.

Cea de-a treia minge va cuceri aproape sigur Sleeping Snorlax. Razz Berry, Bilele Mare, Ultra Bile, Nanab Berry – nici unul dintre acestea nu face altceva diferit de Sleeping Snorlax. Pinap Berry vă aduce în continuare mai multă bomboană, dar niciun alt element adăugat nu face nimic pentru dvs. – salvați-l!

UPDATE: Folosind o tămâie ar putea aduce un Sleeping Snorlax – dar poate doar să o salvezi oricum. Aceste Snorlax ar trebui să fie destul de comune încât veți găsi una sau cealaltă. De asemenea, toate acestea se termină pe 3 iunie la 1PM PDT – atât de mult noroc!

Șampanie de actualizare

Shiny Slakoth, Cresselia strălucitoare, Shiny … Snorlax? Nu atat de mult. Dacă căutați acel Cresselia Shiny, aveți noroc. Începând cu data de 29 mai 2019, Cresselia se află în bătăliile Raid și va fi Shiny la o rată deosebit de ridicată. Potrivit cercetătorilor care se rostogolesc pe strada Silph, de la 835 întâlniri (raiduri) cu Cresselia, 36 erau strălucitoare.

Asta înseamnă că șansele lui Cresselia de a apărea Shiny vor fi în jur de una la douăzeci sau una la douăzeci și cinci. Oricum, e destul de drăguț în comparație cu rata standard pentru Pokemon Shiny din întreaga lume.

Dacă căutați Shiny Slakoth, trebuie doar să așteptați. Sâmbătă, 8 iunie 2019, de la 3PM până la 6PM (ora locală pentru dvs.), Slakoth va apărea mai frecvent decât în ​​mod normal în sălbăticie. De asemenea, el va fi adăugat la lista SHINY din întreaga lume.

În trecut, schimbările din ziua comunității cu monstrii strălucitori de Pokemon apar mai frecvent în formă strălucitoare decât ar fi altfel – deși se vor lipi (după o formă mult mai rară) după aceea. Așa că luați-vă Pokebalele stivuite după ce ați prins un Snorlax Sleepy.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here