Niantic Labs, compania din spatele Pokemon GO, a dezvăluit în liniște planurile de a pune capăt sprijinului jocului pentru laptopul Apple. Știrile au fost recent găsite într-un document de suport pe site-ul Pokemon GO, unde Niantic declară că va înceta jocul Apple Watch pe data de 1 iulie. De la acea dată, jucătorii Pokemon GO nu vor mai putea conecta jocul la smartwatch .
                 

Niantic a lansat suportul Apple Watch pentru Pokemon GO înapoi în decembrie 2016, permițând proprietarilor de smartwatch să combine abilitățile de urmărire a fitnessului purtătorilor cu jocul mobil pentru a fi utilizate cu cerințele pasului său. De asemenea, Apple Watch poate – cel puțin până la 1 iulie – să arate jucători când se află lângă PokeStop sau Pokemon, când au primit o medalie nouă și când un ou a fost eclozat.

Deși convenabil pentru indivizi care dețin deja un Apple Watch, jucătorii trebuie să deschidă jocul la telefon pentru a prinde Pokemon. Odată cu adăugarea Adventure Sync la Pokemon GO, capacitatea de urmărire a distanței Apple Watch a fost redundantă – jocul poate trage acum datele de activitate direct de la Apple Health pe iOS și Google Fit pe Android.

Niantic a explicat acest lucru pe site-ul său de asistență, unde spune că un singur dispozitiv mobil poate acum să câștige jucătorul Buddy Candy, să-și urmărească pașii și să ocupe ouăle. Compania spune: "Vrem să ne concentrăm pe construirea Adventure Sync, astfel încât formatorii să nu mai trebui să-și împartă jocul între două dispozitive".

Pentru a utiliza Adventure Sync, jucătorii trebuie să sincronizeze aplicația lor de fitness cu jocul. Ei trebuie să utilizeze o aplicație de fitness instalată pe telefon și nu necesită un alt dispozitiv de urmărire, cum ar fi Apple Watch. Caracteristica este disponibilă pentru nivelurile de instruire 5 și mai mare și este opțională – utilizatorii o pot activa introducând meniul principal al jocului, urmat de Setări> Adventure Sync.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here