Pentru prima dată, romanele grafice Pokemon vor fi disponibile prin intermediul școlilor și bibliotecilor publice din întreaga lume ca cărți electronice. Conținutul va fi disponibil prin platforma Rakuten OverDrive, platforma populară folosită de multe facilități pentru a oferi acces liber la cărți electronice, cărți audio și videoclipuri. Conținutul digital de Pokemon va fi disponibil prin intermediul școlilor și bibliotecilor care susțin serviciul.
                 

OverDrive oferă aplicații gratuite pentru patronii de bibliotecă și studenți, care le permit să se conecteze cu acreditările lor de la școală sau bibliotecă pentru a accesa conținutul. Aceste elemente digitale sunt "împrumutate" într-un mod similar cu închirierea cărților și a DVD-urilor dintr-o bibliotecă, ceea ce înseamnă că poate fi o așteptare dacă sunt revendicate exemplarele disponibile, dar marele avantaj este că totul este gratuit.

Într-un anunț anunțat marți, Rakuten OverDrive a declarat că romanele grafice despre manga Pokemon vor fi disponibile digital pe plan mondial. Ebook-urile vor include adaptările filmului Pokemon în format manga care au fost publicate în limba engleză, precum și limba engleză Pokemon Adventures cărți digitale.

Titlurile digitale sunt furnizate de VIZ Media, care a încheiat un parteneriat cu Rakuten OverDrive pentru a furniza catalogul său prin școli și biblioteci. Directorul general al vânzărilor de publicații, Kevin Hamric, a declarat: "Suntem încântați să colaborăm cu Rakuten OverDrive pentru a furniza cărțile noastre electronice bibliotecilor și școlilor – în special manga noastră Pokemon".

OverDrive oferă un vast catalog de conținut, inclusiv peste 31.000 de romane grafice și cărți de benzi desenate de la DC Comics, Marvel Entertainment și multe altele. Școlile și bibliotecile de pe platformă au opțiunea de a alege conținutul din catalogul OverDrive pentru a oferi o colecție digitală curate studenților și patronilor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here