Acum doi ani, Nintendo și The Pokemon Company au dezvăluit un joc mobil numit Pokeland care părea să împrumute foarte mult din seria Pokemon Rumble . Un alfa apropiat a lansat cu acel anunț, dar după aceea, The Pokemon Company a ieșit din radio la tăcere. Ea merge rapid spre azi și a reapărut cu un nou titlu și o eliberare iminentă.
                 

Acum numit Pokemon Rumble Rush acest joc de jocuri mobile are ca scop explorarea insulelor necarite și lupta împotriva Pokemonului sălbatic. Veți putea recruta noi Pokemon în echipa dvs. pe măsură ce jucați jocul, dar este necunoscut dacă acest lucru se face prin intermediul unui element gacha. Unul dintre jocurile mobile cele mai populare ale lui Nintendo, Dragalia Lost este un joc gacha, deci nu ar fi surprinzător să observăm că convocarea mecanicului se îndreaptă spre alte jocuri Nintendo.

În orice caz, compania Pokemon a explicat astăzi într-un articol de pe blog că jucătorii vor câștiga obiecte echipate numite unelte în timp ce explorează fiecare insulă. Există două tipuri diferite de unelte: chemați uneltele, care vă permit Pokemon-ul să cheme alți Pokemon în luptă pentru o asistență și unelte de putere, care sporesc statisticile lui Pokemon și le fac mai puternice.

Fiecare insulă are un Super Boss care așteaptă la sfârșitul lui, așa că progresul pare cel puțin parțial centrat în jurul înfrângerii acelor dușmani. Compania Pokemon spune că Pokemon Rumble Rush folosește comenzi rapide pentru a ataca și mișca, ceea ce din nou o face cel puțin oarecum similar cu Dragalia Lost . Ca și în majoritatea jocurilor mobile de pe Nintendo, Pokemon Rumble Rush este taxat ca titlu "gratuit pentru început", cu opțiunea de a cumpăra elemente în joc utilizând banii reali.

Pentru moment, Pokemon Rumble Rush este disponibil numai în Australia, dar compania Pokemon spune că va veni în curând în alte regiuni. O să ne păstrăm ochii descuși pentru mai multe informații despre Pokemon Rumble Rush pe care i-am lansat versiunea iOS și lansarea Android în Statele Unite, deci stați la dispoziție pentru mai multe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here