Așa cum am promis, Nintendo și Game Freak au găzduit în această dimineață un alt Direct pentru Pokemon Sword and Shield și au fost dezvăluite multe detalii despre jocuri. Șeful dintre ei a fost o dată reală de lansare pentru ambele titluri, care până acum a fost doar o vagă fereastră de lansare "târziu 2019". Am aflat, de asemenea, mai multe detalii despre regiunea Galar și un nou mecanic de luptă numit Dynamax.
                 

În unele privințe, Dynamax este similar cu Mega Evolutions și Z-Moves care au venit înainte. Cu Dynamax, poți transforma orice Pokemon într-o fiară formidabilă, asemănătoare cu Godzilla, ridicându-i puterea și acordându-i un nou set de atacuri. Acest lucru se poate face doar o dată pe bătălie – la fel ca Mega Evolutions și Z-Moves – și efectul Dynamax va dura trei rotații înainte ca Pokemon să revină la dimensiunea normală.

Bineînțeles că veți întâlni alte remorci care pot folosi și Dynamax Pokemon, iar Game Freak a subliniat în direcția de astăzi că gimnaziile din regiunea Galar sunt proiectate cu Dynamax Pokemon în minte. Dincolo de modul în care se confruntă Dynamax Pokemon în luptele împotriva altor traineri, îi veți întâlni, de asemenea, în bătăliile de raid multiplayer pe care le puteți juca cu alții. Acest lucru pare a fi un indiciu pentru Pokemon GO care se mândrește cu bătăliile de raid propriu-zis.

Jocul Freak a dezvăluit, de asemenea, că regiunea Galar va găzdui o nouă locație numită Zonă sălbatică. Jocul Freak spune că Zona Sălbatică "se întinde între orașe" și că Pokemonul apare pe harta din lumea de dincolo, așa cum o fac în Pokemon Let's Go Pikachu și Eevee . Pokemonii care apar aici variază în funcție de locație și de vreme și chiar veți putea controla camera în timp ce vă aflați în zona sălbatică – o primă pentru seria Pokemon mainline .

Jocul Freak și-a terminat prezentarea prin anunțarea celor două legendare Pokemon, care servesc și ca mascote de versiune: Zacian, sabia Pokemon și Zamazenta, scutul Pokemon. Pokemon Sword and Shield vor fi ambele afară la nivel mondial pe Novemer 15, 2019, cu un pachet dublu care include atât jocurile care merg până la pre-comanda astăzi. Poate că ne putem aștepta la mai multe informații despre aceste jocuri la E3? Vom păstra degetele încrucișate, dar deocamdată, cei care au ratat direcția în această dimineață o pot prinde mai sus.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here