În ultima săptămână din 2018, în prima parte a anului 2019, vortexul polar deasupra împărțirii Arcticului, de la o fiară învârtită în trei. Ca urmare a acestei perturbări, sezonul rece din acest an poate fi unul dintre cele mai reci pe care le-am văzut în mai mulți ani. Potrivit meteorologilor care urmăresc sistemul, este posibil ca răceala persistentă și acută să înceapă la sfârșitul acestei luni, ianuarie 2019.

                 

Vortexul polar se învârte în jurul poliilor noștri de nord și sud, creând oarecum un zid de vânt în jurul aerului arctic, rece. În luna ianuarie, difuzarea polară a vârtejului și aerul care ar fi fost în mod normal prinși în această zonă, la fel ca la Polul Nord, a fost vărsat. Este cel mai simplu mod de ao explica.

Potrivit Agenției Meteorologice din Japonia, acest eveniment a fost un eveniment "mai mare" al încălzirii stratosferei. O încălzire bruscă stratosferică este definită de Agenția Meteorologică din Tokyo drept "un fenomen caracterizat printr-o creștere rapidă a temperaturilor polarizate în stratosferă". TMA descrie o încălzire majoră ca un eveniment în care "temperatura medie zonală crește peste 60 grade latitudine și vanturile medii zonale medii zonale devin spre est la 60 de grade latitudine la 10 hPa (32 km) sau mai jos. "Mai jos veti vedea o animatie a split-ului creat de meteorologul Simon Lee

În timp ce ianuarie a fost deosebit de cald în acest an, este foarte probabil că vom simți o bătaie în aer într-o săptămână sau o săptămână și jumătate. Mai jos veți vedea o previziune de la NOAA / CPC.

Rapoartele sugerează că efectele unui SSW pe care l-am văzut la începutul anului pot dura 4-8 săptămâni, pe măsură ce sistemele se deplasează din stratosferă în jos, spre fețele noastre curând-furioase. Copiii vortexului vin pentru noi toți! Hashtag Winter vine.

Mesajul de mai sus vine de la Judah L Cohen, director de prognoză sezonieră la AER Atmospheric and Environmental Research.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here