Aplicația Google Camera conține unele, dar nu toate, abilitățile de vârf disponibile în Google Pixel 3. Descărcarea acestei aplicații nu este disponibilă în general și se presupune că va fi retrogradată doar la seria de smartphone-uri Google Pixel . Cu toate acestea, începând cu prima zi în care a fost descoperit că aplicația ar putea fi utilizată de alte telefoane decât Pixelul, dezvoltatorii de software întreabili au lucrat la portarea aplicației la smartphone-uri de tot felul.
                 

Aplicația Camera Pixel Google, numită Camera Google, nu este o soluție unică. Nu este cea mai ușoară instalare în întreaga lume. Aceasta necesită abilitatea utilizatorului de a găsi un fișier pe care l-au descărcat. De asemenea, este necesar ca utilizatorul să poată extrage fișiere dintr-un fișier ZIP într-un director specificat.

Dacă vă aflați în imposibilitatea de a dezarhiva fișiere sau de a găsi directoare în telefonul Android fără nici un fel de luptă semnificativă, vă recomand să vă întoarceți acum. Nu există într-adevăr o modalitate de a înșela serios telefoanele telefonului dvs., dar aceste condiții prealabile există, deoarece fără ele, Camera Google pur și simplu nu va funcționa deloc.

Pe ​​autorul Max Weinbach la XDA, următoarele indicații ar trebui să vă aducă unde doriți să mergeți. De asemenea, avem cstark27 și Arnova8g2 să vă mulțumim pentru modificarea fișierelor necesare pentru ca această aplicație să funcționeze pe telefoanele Galaxy.

Pași pentru instalarea APK Google Camera (pe propriul risc):
1: Descărcați fișierul APK Google Camera de la acest gazdă Android pentru fișierele Galaxy S10
2. Instalați fișierul APK pe dispozitiv *
3. Descărcați fișiere de configurare dintr-o altă listă la AFH
4. Exportați fișierul de configurare ZIP în / Depozit intern / GCam / Config / în Galaxy S10
5. Deschideți aplicația Google Camera
6. Apăsați de două ori zona de negru din apropierea butonului declanșator
7. Selectați opțiunea "s10csMar2.xml"
8. Ar trebui să fii bun să pleci!

* NOTĂ că acest APK Google Camera APK va funcționa numai pe un Galaxy S10, S10 Plus sau S10e care rulează un Qualcomm Snapdragon SoC. Dacă aveți o configurație Exynos, nu aveți noroc în acest moment. Este foarte probabil că veți vedea în curând propriul dvs. port Google Aparat pentru camere foto – rămâneți tunat și veți vedea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here