În această săptămână, creatorii postmarketOS au ieșit din umbre pentru a arăta ceea ce au făcut în ultimul an. Sistemul software pe care l-au creat are vechi dispozitive Android – și unele noi – și antrenează un sistem de operare alternativ. Aceasta este o distribuție Linux care anulează software-ul de lucru pentru dispozitivele Android care altfel ar fi mult timp în afara actualizării software-ului oficial final

                 

Înainte de a vă face prea entuziasmați să vă aduceți la viață vechiul smartphone ca Monsterul lui Frankenstein, știți că acest lucru nu este pentru toată lumea. De fapt, postmarketOS nu este construit pentru a fi folosit de cei mai mulți oameni. În schimb, este făcut pentru hackeri, dezvoltatori și pentru cei care doresc să-și petreacă o cantitate inutilă de timp care se agită cu codul software pentru a obține smartphone-ul lor de multă vreme util într-o stare în care poate face ceva sau două.

La un moment dat în viitorul îndepărtat, creatorii postmarketOS speră să dezvolte "un sistem de operare mobilă pentru software-ul liber, sustenabil și privat, care este modelat după distribuțiile tradiționale Linux". În acest scop, dispozitive de pornire "într-o listă cu instrucțiuni de încărcare. Acest lucru nu înseamnă că fiecare versiune funcționează în acest moment.

În schimb, lista este plină de dispozitive pe care funcționează doar câteva părți minuscule ale telefonului. Dar pentru cei care sunt super hardcore despre încărcarea de software nou și interesant pentru dispozitivele lor vechi, acest lucru ar putea fi suficient. Dispozitivele foarte bine cunoscute foarte, foarte rare sunt pe această listă – Fairphone 1 și 2, Google Glass Explorer Edition și HTC Desire original

Vorbind azi despre Reddit cu privire la viitorul proiectului, utilizatorul "ollieparanoid" a sugerat că "în starea actuală, acesta este destinat dezvoltatorilor care sunt ambii bolnavi de starea actuală a sistemelor de operare pentru telefoane mobile și care se bucură de contribuția să promoveze proiecte gratuite în timpul lor liber și, prin urmare, să îmbunătățească încet situația. "El a adăugat:" Dacă proiectul ar trebui abandonat într-un anumit moment, atunci am contribuit la alte proiecte prin tot ceea ce am avut în amonte și ați putea beneficia chiar de aceste schimbări în viitor, chiar dacă nu-i dați seama. "

Anunță-ne dacă te joci la petrecere. Dacă aveți un dispozitiv care nu este pe listă, informați-i pe creatorii software-ului!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here