Dacă nu te numeri printre utilizatorii de știri Facebook ale lumii, cu siguranță nu ești singur. Făcând o pagină din cartea lui Snapchat, Facebook a lansat Povești înapoi în 2017, dar de atunci nu a existat prea mult în ceea ce privește actualizările semnificative ale caracteristicii. Totul s-ar putea schimba în curând, întrucât Facebook mărește cel puțin ideea de a integra Evenimentele cu poveștile.

                 

În pofida litaniei motivelor de a face dump Facebook aici în 2019, aceasta rămâne o platformă populară datorită, cel puțin parțial, utilității sale în planificarea și notificarea prietenilor despre evenimente. Ce modalitate mai bună de a ridica o caracteristică de povestiri care ar putea sau nu să fie încurcată decât prin faptul că se sprijină pe acea popularitate

Asta este ceea ce își propune Facebook să facă cu un test nou care va ateriza în SUA, Brazilia și Mexic la un moment dat în viitorul apropiat, rapoartele The Verge astăzi. Odată ce testul este live, utilizatorii vor putea adăuga detaliile evenimentului la povestirile lor cu autocolante pe care prietenii le pot atinge pentru a afla mai multe sau pentru a-și exprima interesul de a participa.

Nu numai că aceasta va aduce niște noi funcționalități în Facebook Stories, dar va fi mult mai ușor să obțineți detalii despre eveniment în fața a mai multor persoane. Evident, va trebui să existe o pagină de eveniment existentă înainte de a putea adăuga detaliile în Story, dar odată ce această pagină a fost configurată, s-ar părea că va fi destul de ușor să renunți la detaliile ei într-o actualizare a Story și să obțineți în legătură cu spectatorii care au spus că doresc să participe.

Deocamdată, nu știm când se dorește ca acest test să apară live sau dacă Facebook intenționează să-l extindă în mai multe regiuni după lansarea inițială. Raportul Verge spune că ar trebui să fie disponibil pentru utilizatorii de telefonie mobilă, atât pe iOS cât și pe Android, deci, în acest sens, acest mic experiment probabil va include o mulțime de oameni încă de la început. Vom păstra un ochi pentru mai multe detalii, dar între timp, mergeți în jos la secțiunea de comentarii și spuneți-ne dacă vă puteți vedea pe tine însuți folosind Facebook Stories mai mult după ce această caracteristică se lansează pe o scară largă

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here