În doar două săptămâni, puțin înainte de începerea febrei MWC, Samsung va organiza marele eveniment Unpacked 2019 pentru a obține un start de la toți ceilalți. În timp ce telefonul său pliabil este așteptat să facă o apariție într-o formă sau alta, accentul va fi Galaxy S10, care va fi disponibil mai devreme decât acel dispozitiv neconvențional. Cât de mult mai devreme? Aparent, cumpărătorii interesați vor trebui doar să aștepte orele, deoarece precomenzile ar putea fi foarte bine lansate a doua zi după anunțarea telefoanelor.

                 

Diferența de timp dintre anunțul despre produs și lansarea produsului pare să se micșoreze. Cu toate acestea, nu toate companiile deschid ușa pentru comenzi în ziua în care debutează produsul. Samsung, pentru unul, uneori așteaptă câteva zile pentru a lăsa faptele să se scufunde. Totuși, în acest an, nu s-ar putea aștepta deloc.

Un afiș a fost văzut în Indonezia prezentând datele atât pentru evenimentul local dezarhivat 2019, cât și pentru precomenzi. Având în vedere zona de fus orar a țării (GMT + 7), linia neagră a zilei de 21 februarie, ora 2:00 AM, se desfășoară în cadrul evenimentului din 20 februarie la ora 11:00 AM din San Francisco. De asemenea, rezultă că precomenzile din 22 februarie din Indonezia ar însemna cea de-a 21-a pentru SUA.

Bineînțeles, programele locale ar putea varia, însă Samsung nu va face o mișcare atât de mare și critică în Indonezia, în timp ce piețele sale majore, cum ar fi Statele Unite și Coreea, rămân în urmă. Este posibil ca Samsung să nu ofere șanse prea mari gânditorilor să se gândească prea mult la achiziționarea lor, ceea ce ar putea indica atât entuziasmul cât și graba companiei

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here