Apple ar putea în sfârșit să simtă arderea schemei sale de stabilire a prețurilor pentru produsele sale, în special pentru iPhone-urile sale. Acesta tocmai a lansat cifrele pentru raportul său financiar trimestrial și în timp ce aproape totul, în special serviciile sale, a crescut, vânzările iPhone au scăzut. Și nu a fost doar din cauza vânzărilor dezamăgitoare raportate de iPhone XS, XS Max, și XR. Din fericire, Apple poate lua în considerare revizuirea acestei strategii de prețuri care, sperăm, va avea ca rezultat prețuri mai scăzute pe piețele din afara SUA.

                 

Poate că este vorba de a face lucrurile mai simple sau poate că ar trebui să facă lucrurile dreptate. Indiferent de motiv, Apple și-a prețat iPhone-urile în mod egal pe toate piețele. Acest preț se bazează pe prețul în dolari americani care, convertit în valute locale, aproape întotdeauna sfârșește prin a fi scump.

Acest sistem poate să fi funcționat cu ani în urmă, dar economia globală sa schimbat în ultimii ani. Apple pierde rapid cota de piață în India, unde iPhone-urile se află în contrast cu numărul tot mai mare de companii pilot originale din China. Într-un interviu acordat Reuters, CEO-ul Tim Cook admite că o piață chineză slăbită a afectat vânzările iPhone-urilor sale în țară

Din fericire, Cook mai spune că compania regândește modul în care prețuiesc iPhones în afara SUA. În teorie, acest lucru ar lua în considerare țările ale căror economii s-au slăbit anul trecut. Cum se va traduce în cifre reale, totuși, este ceva ce trebuie să așteptăm și să vedem.

Apple este un fel de la o răscruce de drum cu privire la viitorul său, aparent în tranziție spre a deveni mai mult o companie de servicii. Veniturile recente dovedesc cu siguranta potentialul de crestere si profituri acolo. În același timp, însă, nu poate pur și simplu să ignore afacerea iPhone, deoarece pe termen lung va fi dispozitivul care va oferi cel mai bun acces la serviciile Apple.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here