Electronic Arts a dezvăluit deja planurile de a vorbi în profunzime despre Apex Legends sezonul 2 în timpul E3 2019, dar înainte de aceasta se întâmplă, Respawn Entertainment se desparte de câteva informații de astăzi. Respawn a dezvăluit câteva schimbări la nivel înalt care vin în Battle Pass, și par a fi schimbări pe care le va dori cu adevărat un jucător mai mare. Pe deasupra tuturor, Respawn a anunțat, de asemenea, un nou eveniment numit The Legendary Hunt care vine la joc săptămâna viitoare.
                 

Șeful printre adaosurile din The Legendary Hunt este coada Apex Elite. Aceasta este o coadă specială la care vi se acordă acces la o dată ce plasați în top 5 în orice meci. Va trebui să continuați plasarea în topul 5 pentru a rămâne în coada de așteptare, ceea ce s-ar putea dovedi a fi o adevărată provocare, având în vedere că veți merge împotriva altor jucători de înaltă clasificare. Chiar mai bine este că finisarea în topul 5 în timpul unui meci vă va oferi un nivel de Battle Pass complet, deși acest bonus este doar o dată pe zi.

În timpul vânătorii legendare, vor exista o serie de provocări pe termen limitat care vor fi finalizate, ceea ce va debloca noi skinuri rare, epice și legendare. În plus, de vineri, 7 iunie, la ora 10:00 PST, până luni, 10 iunie și 10:00 PST, veți putea câștiga dublu XP atât pentru progresul contului, cât și pentru progresul Battle Pass, astfel încât veți putea să lansați The Legendary Hunt cu unele experiență bonus.

În cele din urmă, venim la tema de piele. Desigur, vor exista niște piețe noi pe care să le cumperi în timpul Vânătorii Legendare și se vor roti prin magazinul din joc la fiecare trei sau patru zile. În plus, toți actualii proprietari de Battle Pass vor primi pielea Legendary Honored Prey pentru R-301, în timp ce cei care au ajuns la nivelul 15 Battle Pass vor obține pielea Nocturnă pentru Wraith, ambele văzute în imaginea de mai sus.

În ceea ce privește modificările formulei Battle Pass în sezonul 2, Respawn afirmă că a ascultat feedback-ul jucătorului și a îmbunătățit astfel recompensele. Trei piese legendare suplimentare au fost adăugate la piesa premium, adică jucătorii vor primi o piele legendară la fiecare 25 de nivele începând de la nivelul 1. Nivelul 100 recompensă va deveni, în același timp, o piele de arme în evoluție care va primi un recolor special odată ce jucătorii ajung nivelul 110.

Începând cu sezonul 2, veți putea, de asemenea, să vă ridicați treapta de luptă prin completarea provocărilor zilnice sau săptămânale. Speranța, spune Respawn, este că aceste provocări vor face jucătorilor mai ușor să-și ridice nivelul de bătălie în același timp, făcând-o astfel încât jucătorii care încep să-și alinieze Pachetele de luptă mai târziu în sezon se pot prinde din urmă.

Vom vedea, de asemenea, eliminarea recompenselor pentru insigna și stat tracker, pe track-ul premium, cu tracker-urile câștigătoare sezoniere rămase în pistă liberă. Acești trackeri pentru insigne și stat vor fi înlocuiți cu "articole din trei categorii noi de conținut", dar acestea nu vor fi dezvăluite până la data de începere a sezonului 2. Ultimul – dar nu în ultimul rând – este dezvăluirea că nu vor exista linii de voce ca recompense în sezonul 2 Battle Pass; ele au fost înlocuite de fabricarea metalelor și, dacă veți echilibra complet pasul de luptă, veți câștiga suficiente metale pentru a crea un element legendar.

Deci, în final, se pare că vor apărea multe schimbări bune venite odată cu sezonul 2, cu evenimentul The Legendary Hunt, care ne va duce acolo în timp ce așteptăm mai multe informații. Vânătoarea legendară începe de marți, 4 iunie și va dura două săptămâni. Vom avea mai multe informații pentru dvs. când EA și Respawn o vor anunța la E3, deci stați liniștiți pentru asta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here