Astăzi analizăm codul pentru jocul Pokemon GO în ultima actualizare și vedem câteva note interesante. Se pare că următorul mare eveniment pentru joc, Pokemon GO Fest 2019, din Dortmund, Germania, ar putea avea un prim fel de Pokemon în joc. Asta ar fi Pokemonul Shiny Evolved Evolved – fără o cerință de a constata că Pokemon în sălbăticie ca sine cel mai puțin evoluat!
                 

În cea mai mare parte, Pokemon GO a rămas solid pe regula lor nerostită că un Pokemon nu poate fi strălucitor în sălbăticie dacă nu este forma cea mai puțin dezvoltată. Acest lucru este valabil pentru MOST Pokemon, dar nu tot. Diferența până în prezent a avut de a face cu Baby Pokemon și Pokemon Ouă, dar asta ar putea fi pe cale să se schimbe.

Limitările privind natura strălucitoare a fiecărui Pokemon individual au fost atașate anterior la versiunea Evolution 1 sau 0 a unui Pokemon. Deci, pentru un Pokemon ca Shinx, trebuie să găsești un Shin Shiny în sălbăticie, apoi să-l dezvolți pe Shinx în Luxio sau Luxray dacă vrei să primești versiunea Shiny a oricărui alt Pokemon.

Shiny Luxio și Shiny Luxray sunt ambii evoluați – numai monștri unici. Nu pot fi găsite în sălbăticie. Acest lucru nu este valabil pentru fiecare fel de Pokemon diferit. Pokemon Pikachu, de exemplu, are un tip Baby, Pichu, care ar fi cea mai puțin dezvoltată versiune a monstruului. Dar puteți găsi un Pikachu strălucitor în sălbăticie.

În viitorul apropiat, primul tip evoluat care ar putea fi găsit în forma sa Shiny în sălbăticie ar putea fi Bronzong. Am confirmat PARTEA sfaturilor pe care le-am primit în această dimineață dintr-o sursă anonimă cu cunoștințe despre subiect – partea care confirmă că Bronzong va fi într-adevăr o mare parte din următorul Pokemon GO Fest 2019 din Dortmund. Acum, trebuie să confirmați biciul strălucitor – vizionați săniile!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here