În această dimineață, câțiva producători de telefoane inteligente Android, relativ majore din Asia, au împărtășit un pic noului sfat al tehnologiei, pentru a ieși din Apple chiar înainte de WWDC 2019. Astăzi este prima zi a conferinței dezvoltatorilor de la WWDC, unde vor se concentreze în mare măsură pe știri software pentru public (și pentru dezvoltatorii din spatele scenei). Xiaomi și OPPO au arătat că dispozitivele Android vor avea camere sub-afișate probabil luni înainte ca Apple să adopte ceva similar.
                 

În primul rând veți vedea un pic de video de pe Twitter, în comun de către șeful Poco Phone Global și Xiaomi Global Alvin Tse. Ei au câteva dispozitive chiar alături unul de celălalt, complet cu "tech excitant" sub forma camerelor aflate sub ecran. Odată ce un dispozitiv Xiaomi primește această tehnologie, ne putem aștepta probabil la un telefon POCO cu tehnologia câteva săptămâni mai târziu.

Senior vice-președinte al Xiaomi Wang Xiang a vorbit, de asemenea, prezentând unele detalii din spatele acestei tehnologii. Diferența dintre afișajul standard și afișajul transparent se află în două din cele trei straturi principale ale panoului. Anodul și catodul trebuie să fie transparente pentru ca o cameră să poată vedea.

Vedem ceva foarte asemănător cu acest lucru în OnePlus 7 Pro. Dispozitivul are un scaner de amprente sub afișaj care utilizează un afișaj semi-transparent. În teardowns de pe acest telefon, puteți vedea o tăietură completă a cercului din zona acoperită în general de pe partea din spate a panoului și o lentilă a scanerului amprentă digitală dedesubt.

În continuare veți găsi un pic de la OPPO. Acest articol arată un smartphone acoperit de un caz (pentru a nu dezvălui caroseria telefonului înainte ca telefonul să fie făcut public). Produsul final va fi probabil mult mai puțin voluminos.

Dispozitivul OPPO de mai sus pare să utilizeze tehnologii extrem de similare cu cele din exemplele Xiaomi de mai sus. Așa cum se întâmplă în general cu acest tip de lucru, odată ce un producător de hardware atinge capacitatea de a realiza un anumit tip de tehnologie futuristă, mai multe mărci (uneori toate dintr-o dată) vor sari pe oportunitatea de a folosi tehnologia menționată.

Nu ar fi un șoc să găsească Huawei, OnePlus, VIVO și alții, prezentând camere similare prin afișare pe telefoanele noi în următoarele săptămâni. Doar asteapta. Apple, pe de altă parte, nu va folosi probabil acest tip de tehnologie până la LEAST 2020.

Apple nu este un fel de companie care să înceapă să folosească un nou tip de tehnologie, cum ar fi acest lucru, până când știe cu siguranță că vor avea capacitatea de producție pentru a-l utiliza pe milioane de telefoane în ordine scurtă. Aceasta nu este o sarcină mică!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here