În timpul prezentării de la WWDC 2019 astăzi, Apple a anunțat că utilizatorii săi vor putea accesa în curând aplicațiile iOS pe computerele Mac, ceea ce a devenit posibil prin Project Catalyst. Vestea nu este în întregime surprinzătoare – a fost anulată anul trecut sub numele de cod Marzipan. Cu evenimentul Apple de astăzi, planul a devenit oficial alături de detalii importante, inclusiv că noul suport va veni cu macOS Catalina.
                 

Proiectul Catalyst a fost anunțat de Apple, senior vicepreședinte al programului de inginerie software, Craig Federighi, în timpul prezentării companiei, în cadrul căreia a detaliat MacOS Catalina. Am primit un gust de experiență iOS pe MacOS anul trecut, cu sosirea News, Memo Voice, Acasă și Stocuri pe Mac.

Descărcarea de pe MacOS Catalina se va extinde pe aceasta într-un mod mare, aducând o mulțime de aplicații populare software-ului desktop al companiei. Twitter, Gameloft și Atlassian și-au porționat deja propriile aplicații la MacOS. Proiectul Catalyst a intrat live astăzi pentru dezvoltatori, alături de prima MacOS Catalina beta.

Federighi a subliniat că acest lucru marchează prima dată când o singură echipă de dezvoltare poate crea o aplicație disponibilă pe iPhone, iPad și, începând cu acest an, Mac. Ca un exemplu, Asfalt 9: Legends a fost adus de la iPad la Mac într-o singură zi și nu a durat mult timp ca Twitter să aducă propria sa aplicație Mac.

În cele din urmă, Project Catalyst va permite dezvoltatorilor care s-au concentrat pe platforma mobilă să-și aducă rapid produsul pe Mac. Proprietarii vor beneficia de avantajele produselor noi proaspete accesibile pe desktop sau laptop, oferind chiar și mai multă experiență perfectă care atrage multe în ecosistemul Apple.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here