Dacă sunteți interesat de smartphone-ul Meizu, care nu are nici un port sau buton, îl puteți pre-comanda pe Indiegogo pentru 1.200 de dolari. Oferta este limitată deoarece compania vinde acum doar 100 de unități

Meizu Zero arată la fel ca orice telefon modern la prima vedere. Dar dacă te uiți dincolo de ecran, vei observa că există un port absolut zero sau un buton

Butonul pentru volum a fost înlocuit cu o suprafață sensibilă la atingere. Senzorul de amprentă digitală este integrat pe ecran. Încărcarea fără fir este singura modalitate de încărcare a dispozitivului. Și dacă vă gândiți să puneți cartela SIM în telefon, nu există nici un slot pentru SIM – sper că operatorul dvs. acceptă cartele eSIM.

Nu există nici o grila pentru difuzoare. Meizu utilizează ecranul ca difuzor prin transmiterea de vibrații prin afișaj. De asemenea, funcționează ca un microfon, aparent.

Nu este clar dacă aceasta este doar o glumă uriașă sau un produs real. Dar este un experiment interesant. Pentru 1.299 dolari, veți primi un telefon cu un display AMOLED de 5.99 inch și un sistem Snapdragon 845 pe un cip. Compania se așteaptă să livreze dispozitivul în aprilie 2019.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here