Cea mai recentă contestație Apple Qualcomm este o mărturie a producătorului de iPhone, sugerând că Qualcomm nu a dorit să furnizeze jetoane de la începutul procesului FTC. Apple COO Jeff Williams a depus mărturie în timpul procesului împotriva Federal Qualcomm de la Comisia Federală a Comerțului, sugerând că se pare că, odată ce Apple a depus o serie de procese împotriva Qualcomm, Qualcomm nu a vrut să "sprijine [Apple]

                 

În SUA, China și Marea Britanie, Apple a dat în judecată Qualcomm. În SUA, Apple a dat în judecată Qualcomm pentru 1 miliard USD. În China, Apple suge Qualcomm pentru 145 milioane de dolari. Costumul din Marea Britanie este în așteptare. Costurile lui Apple au de-a face cu ceea ce sugerează că sunt lipsa de drepturi legale de către Qualcomm de a percepe "redevențe sporite" pentru utilizarea tehnologiei Qualcomm în smartphone-uri.

Qualcomm sugerează că Apple nu ar trebui să vândă iPhone-ul în China pentru că nu plătesc redevențe Qualcomm pentru tehnologia software-ului folosit de aceste dispozitive. Apple sugerează că taxele pentru care au fost cerute să plătească Qualcomm sunt prea mari. Apple și-a actualizat, de asemenea, iPhone-urile în China pentru a elimina orice referințe la software-ul pe care Qualcomm le-a afirmat că este al lor – astfel încât să poată vinde încă telefoanele, în ciuda unei hotărâri judecătorești

Qualcomm continuă să furnizeze jetoane în întreaga lume pentru iPhone 7, 7 Plus și unele telefoane mai vechi. Dar nici unul pentru telefoanele mai noi, deoarece companiile au început disputa lor juridică. Procesul american a început la 4 ianuarie la Tribunalul Districtual din San Jose, California. Acest proces conține mărturii care acoperă negocierile și evenimentele care au avut loc înainte de luna martie a anului 2018 – nimic după aceea.

• iPhone 4S: Qualcomm
• iPhone 5S: Qualcomm
• iPhone 5S: Qualcomm
• iPhone 5S: Qualcomm
6: Qualcomm
• iPhone 6S: Qualcomm
• iPhone 7 (Verizon / Sprint): Qualcomm
• iPhone 7 (toate celelalte modele) X: Intel
• iPhone XS: Intel
• iPhone XR: Intel

"Strategia a fost și în anul 2018 cu dublă sursă", a spus Williams în mărturie în această săptămână: "Lucrăm să facem asta cu Qualcomm, dar în cele din urmă nu ne-ar susține sau ne vinde chipsuri". mărturia a fost dată luni, 14 ianuarie 2019.

Vineri, 11 ianuarie 2019, CEO-ul Qualcomm, Steve Mollenkopf, a mărturisit că Qualcomm se străduia să câștige un contract pentru a furniza chips-uri iPhone începând cu primăvara anului 2018. Datorită limitărilor date date de probe, Mollenkopf era doar capabil să sugereze că Qualcomm nu a avut "nicio afacere nouă" cu Apple, deoarece contractele anterioare au fost negociate și au expirat.

Qualcomm este pregătit să se rostogolească pe hardware-ul de 5G pentru dispozitive Android, după cum evidențiază mai multe mărci sugerând că vor avea smartphone-uri de 5G până la sfârșitul anului. Este de așteptat ca una dintre primele dintre acestea să fie o ediție specială a Samsung Galaxy S10 care va fi lansată în al doilea trimestru al anului 2019. Între timp, hardware-ul 5G al Intel nu va fi gata până cel puțin 2020.

Dacă Apple trebuie să se bazeze pe Intel, vor întârzia jocul cu conectivitate 5G. Sau, cel puțin, vor fi aceleași cantități de "întârziere" ca și cele de 4G LTE. Clienții probabil că nu vor pasa prea mult – sau nu vor trece probabil la un telefon Android doar pentru 5G – și aceste evenimente vor fi pierdute din istorie – sau așa vom vedea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here