Razer BlackWidow 2019 este o reproiectare ușoară a tastaturii clasice cu ajustări pentru a aduce prețul în jos pentru mase. Această tastatură se rotește cu iluminare Chroma, precum și o durată de viață a tastaturii de 80 de milioane, astfel încât să știți culoarea ei plină de culoare și de lungă durată ca atare. Razer BlackWidow 2019 este unul dintr-o colecție de accesorii care a dat o repornire în această săptămână de către compania de jocuri.
                 

Dispozitivul Razer BlackWidow 2019 are comutatoare mecanice Razer Green – așa că fiecare dintre ele este regizat pentru o bunătate și o stare bună. Tastele au o ultrapoluare de 1000 Hz și ceea ce Razer descrie ca "Tehnologie de declanșare instantanee". BlackBidow-ul 2019 are un rol N-cheie cu anti-ghosting pentru o măsură bună. Mai jos veți vedea un videoclip de la Razer despre această tastatură – ai grija pentru HYPE.

Cu Razer Synapse 3, utilizatorul poate folosi profile de culori cu Chroma, precum și profile combo-cheie. Această tastatură are "memorie hibridă la bord și spațiu de stocare în cloud" pentru până la 5 profiluri cu preferințe aplenty. Aceasta include cheile programabile cu "înregistrare macro". Apăsarea unui buton poate însemna o întreagă litanie de acțiuni.

Ca și predecesorii săi, această tastatură are opțiuni de rutare prin cablu – sub spate, lateral și așa mai departe. Tastatura emblematică pentru Razer este BlackWidow Elite – acest model este ca versiunea cu caracteristici esențiale a acestuia. Consultați ediția BlackWidow Ultimate 2016 pentru o altă tastatură comparabilă de la câțiva ani în urmă.

Tastatura Razer BlackWidow 2019 este setată să fie disponibilă pe 14 martie 2019 la magazinul Razer online. Va fi disponibil la nivel mondial la magazinele de jocuri și magazinele Razer care poartă tot felul de produse în luna martie. Prețurile de pe această tastatură sunt stabilite la aproximativ 120 USD.

Dacă vă uitați la BlackWidow Chroma V2, de la începutul anului 2017, veți găsi o tastatură de 170 USD cu specificații relativ similare cu cea mai recentă versiune a aceleiași tastaturi. Acest nou dispozitiv are și iluminare Chroma, nu este denumită ca atare. Aruncați o privire la cronologia de mai jos pentru a vedea alți biți și piese de jocuri Razer nou dezvăluite.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here