Se pare că Motorola RAZR se întoarce, flip-phone-ul iconic a fost reîncărcat ca un smartphone pliabil pe ecran, dar există potențialul pentru ceva mult mai interesant decât o revigorare a brandului cinic. Este corect să spunem că Motorola nu sa mai întors niciodată la înălțimile amețitoare pe care le-a atins în ceea ce privește succesul RAZR și succesorii săi. Ce modalitate mai bună de a acorda un omagiu inovării prin scăderea tendinței astăzi a telefoanelor pliabile

                 

Acum, m-am aliniat și am cumpărat un Motorola V3 RAZR în ziua în care a fost lansat. Probabil că ar fi puțin surprinzător faptul că sunt în mod automat îndreptată spre ideea unui RAZR reîncărcat. Unul cu specificații de ultimă oră, precum și acel "snap!"

Interesul meu este mai mult decât o nostalgie. În funcție de cât de apropiat se află Lenovo la versiunea originală Motorola RAZR, care se pare că a inspirat acest smartphone nou, am putea să vedem un telefon care abordează astăzi o plângere uriașă în industrie. La fel ca RAZR-ul original, a făcut telefonul cu bomboane bara mai buzunar, așa că noul RAZR ar putea face același lucru pentru rasa modernă de smartphone-uri uriașe.

Detalii în jurul hardware-ului actual și specificațiile sunt în ofertă foarte scurtă acum. Dincolo de faptul că Lenovo face din nou modelul Motorola RAZR, cu un Verizon exclusiv în minte și în număr mic, în marea majoritate a producției în masă de telefonie mobilă, singura talpă reală este un preț. Gândiți-vă la linia de aproximativ 1.500 de dolari, și numai aproximativ 200.000 de dispozitive făcute de fapt.

Telefoanele pliabile pe care le-am văzut până acum – și, desigur, nu sunt prea multe dintre ele – au analizat factorul de formă din perspectiva unei tablete collapsabile. Samsung prototipul pliabil Galaxy, prezentat la summit-ul dezvoltatorului companiei anul trecut și așteptat să-și facă debutul oficial pe 20 februarie, alături de Galaxy S10, este un bomboană bomboană când este închisă. Se deschide spre un comprimat de aproximativ 7 inci.

Royole FlexPai are o abordare similară. După cum am văzut săptămâna trecută la CES 2019, "primul smartphone comercial pliabil din lume cu un afișaj complet flexibil" optează pentru un ecran pătrat de 7,8 inch care se îndoaie aproximativ în jumătate în scopuri telefonice.

Există câteva motive bune pentru care un design telefon care devine un comprimat este un loc sigur pentru a începe. Un dispozitiv mai mare poate fi mai gros fără să existe un astfel de risc de a supăra clienții potențiali. Acest lucru permite mai mult spațiu pentru baterii, ca să nu mai vorbim de mecanismul balamalelor.

Ultima parte este importantă. Așa cum au șoptit cei din interior despre Samsung pliabil, nu suntem în punctul în care puteți îndoi un afișaj în mijloc, deschideți-l din nou și așteptați ca acesta să nu fie afectat de un astfel de tratament. În schimb, aveți nevoie de o curbă mai controlată, deoarece cele două jumătăți se alătură; Samsung și alții au brevete de brevet care demonstrează balamalele elaborate pe care le consideră că vor împiedica crăparea afișajelor lor flexibile

Stoarcerea acestui tip de mecanism într-un telefon cu clapetă care se îndoaie ca un RAZR va fi greu. Asta este, dacă doriți, de asemenea, ceva care nu este la fel de ciudat ca un flip-analog analog timpuriu. Acolo avem o problemă atunci, pentru că cred că este ceea ce mulți oameni ar fi sperat.

Poate că sunt neobișnuit, dar nu vreau în mod special un smartphone care se transformă într-o tabletă. Ceea ce aș prefera este un dispozitiv mic care se deschide într-un telefon cu ecran mare. Ceva ce nu iese din buzunarul din față ca un iPhone XS Max sau Galaxy Nota 9, dar care totuși îmi oferă aceeași dimensiune a afișajului când o deschid.

Smartphone-urile Clamshell nu sunt noi, deși nu au reușit să obțină tracțiune pe piețe precum America de Nord. China, Coreea de Sud și alte piețe din Asia, cu toate acestea, au o gamă de telefoane flip pentru a alege de la. Doar în octombrie 2018, a fost observat cel mai recent Samsung W2019 cu specificații Galaxy-esque, dar într-un factor pliabil de formă.

Problema de acolo – și motivul pentru care nu au fost descoperite pe larg – este că sacrificați o mulțime de dimensiuni ale ecranului în acest proces. Cu jumătate din interiorul telefonului flip dedicat unei tastaturi fizice, restul imobiliar pentru afișare tinde să se ridice la aproximativ 4,2 inci sau acolo. Un strigăt mult de la 6.2 inci de un Galaxy S9 + sau de 6.5 inci de un XS XS Max

Îmi place să am un afiș mare pe telefonul meu și, într-adevăr, bănuiesc că utilizarea drastic redusă a comprimatelor este de până la telefoanele smartphone-uri de tip phablet care sunt "suficient de mari" pentru a face dublu comision. Cu toate acestea, ar fi frumos să ai un fel de spațiu de ecran într-un dispozitiv care nu domina un buzunar, o geantă sau o mână. Dacă Motorola, Lenovo și Verizon pot face acest lucru cu un RAZR renăscut, atunci cred că ar fi o demonstrație mai bună a potențialului afișajului flexibil decât orice altceva pe care l-am văzut până acum.

IMAGINI OptoScalpal; Jonas Dähnert

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here