AMD a făcut o varietate de anunțuri în timpul CES 2019, dar poate cel mai interesant a fost acela al lui Radeon VII. Noul GPU, construit cu ajutorul unui proces de 7nm, este răspunsul AMD la RTX 2080 de la NVIDIA, dar, bineînțeles, cea mai mare parte a ceea ce știm este limitată la ceea ce AMD ne-a spus până acum. Când cardul a fost anunțat pentru prima dată, AMD a afișat de fapt valori de referință obținute de la 25 de jocuri diferite, dar se făceau puțin ascunse în anunțul AMD

                 

În loc să pună aceste puncte de referință în față și centru, compania le-a pus de fapt în notele de subsol ale unui comunicat de presă al Radeon VII. Asta inseamna ca nu au fost detectate imediat, dar acum ca au fost descoperite, avem o idee mai buna despre cum ar putea performa Radeon VII atunci cand va incepe livrarea catre consumatori luna viitoare.

Creditul pentru descoperirea acestor valori de referință ascunse se duce la HardOCP, care aranjat, de asemenea, statisticile într-o masă mult mai lizibilă. După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, benchmark-urile interne ale AMD îl compară doar cu Vega 64 atunci când joacă jocuri în setările de 4K și max, deci nu există cap la cap cu cardurile RTX ale NVIDIA încă. Totuși, benchmark-urile AMD au publicat afirmația companiei că Radeon VII este cu 25% mai puternic decât Vega 64.

Deși media acestor 25 de repere este de 28,59%, există, desigur, unele valori excepționale. În Fallout 76 de exemplu, Radeon VII este cu 68,35% mai bun decât Vega 64, în timp ce în Hitman 2 creșterea capacității ajunge doar la 7,46%. Acestea sunt extremele, însă majoritatea reperelor arată o creștere a performanței cu 20-30%.

Evident, valorile de referință ale producătorului nu intră niciodată într-adevăr în detalii pe care le dorim de fapt. AMD nu descrie platformele complete pe care le-a folosit pentru a testa aceste plăci grafice, spunând doar că au fost efectuate într-un PC cu un Intel i7 7700K, 16GB de RAM și Windows 10. Ambele plăci grafice au fost, de asemenea, pe aceleași drivere AMD, dar compania nu a dezvăluit nimic altceva despre platformele sale de testare.

Deci, în timp ce acest lucru ne dă o idee decentă cu privire la modul în care Radeon VII se comportă în comparație cu Vega 64, majoritatea dintre noi probabil vor să aștepte să cumpere până când GPU va trece prin unele teste din lumea reală. Nu va mai dura până când celelalte valori de referință nu vor începe să curgă, deoarece Radeon VII este programat să lanseze pe data de 7 februarie. Când va sosi, va fi un preț de 699 USD, ceea ce va exercita o presiune asupra NVIDIA's $ 799 RTX 2080 .

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here