În prima lună a anului 2019, Reddit's AndroidGaming subreddit a făcut o sesiune de vot mare, alegând cele mai bune jocuri pentru telefoane mobile din 2018. Jocurile câștigătoare s-au axat în mare parte pe – șocant, probabil – jocuri care erau mari, întinse și implicate. Mai mult decât media jocului mobil, oricum. Mai mult, multe dintre titluri sunt cele care rareori – dacă vreodată – apar în fluxul mediu de știri de tehnologie și, ca atare, sunt în mare parte cultivate cu vorbă de gura.

                 

Jocurile includ Evoland 2 pe locul 10, Brawl Stars în al 9-lea, Troll Patrol legat pentru locul 9 (ambii având 48 de voturi), și Dungeon Maker în 8. Locul al șaptelea a mers la Odiseea lui Alto, iar al șaselea a fost trimis la Old School RuneScape (un joc relativ nou, așa cum era). Numărul 5 a fost Bloons TD 6, 4 a fost Pocket City

Pe ​​locul al treilea a fost Rumble Arena Super Smash Legends, popular în mare parte datorită … asemănărilor … cu Super Smash Bros, o serie de jocuri care a fost recent revigorată cu o nouă lansare pe Nintendo Switch în 2018. Numărul doi a fost mega -popular (și probabil cel mai popular pe listă) PUBG Mobile. De altfel, Fortnite (cel mai mare competitor al PUBG Mobile cu o milă) nu a apărut nici în topul 10.

Cel mai popular joc din listă – cu o marjă semnificativă – a fost căderea lui Vampire: Origins. Acesta este un joc pe care l-am aflat de ceva vreme – dar a fost actualizat ultima dată pe 15 ianuarie 2019. Înstrăinează peste 100k, această aplicație gratuită are recenzii rave – 4.7 out of 5 cu doar puțin sub 26k recenzii. Nu e nimic de supărat.

Fall of Vampires: Origins este un fel de amestec între tipurile de jocuri, oferindu-se datorită Diablo II, Final Fantasy și poate chiar Mortal Kombat. Nu este un joc prea mare pentru a fi manipulat de majoritatea smartphone-urilor și tabletelor, și nu este prea zdrobit pentru a fi dezamăgit. Această versiune RPG deschisă pentru lumea întreagă poate fi găsită gratuit în magazinul de aplicații Google Play, acum, gratuit (cu achiziții în aplicație). Restul listei pot fi găsite în lista mare de grăsimi cu link-uri de pe Reddit dacă dorești.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here