Se pare că Apple își schimbă în cele din urmă schema internațională de stabilire a prețurilor. Chiar nu are prea mult de ales, având în vedere modul în care își pierde rapid poziția pe unele piețe cheie precum China și India. Doar în această săptămână, Apple și-a ajustat prețurile pentru diferitele sale produse în China pentru a ține cont de schimbările economice. În timp ce acum face același lucru în India doar pentru iPhone XR, s-ar putea să fie doar începutul ajustărilor de preț care vor face iPhone-urile mai accesibile pe piață.
                 

După ani de experiență, vânzările de dispozitive iPhone în India au scăzut considerabil. Strategia Apple de a-și poziționa iPhone-urile ca articole de lux a revenit pe piețele în care rivalii săi Android vindeu telefoane aproape la jumătate din preț. Sau, cel puțin, utilizatorii de iPhone se agață mai mult de modelele lor mai vechi sau de cele de cumpărare care sunt vechi de una sau două generații.

iPhone XR, de exemplu, a vândut inițial 76.900 INR în India. Aceasta convertește direct la aproximativ 1.120 de dolari, care este cu mult mai mare decât prețul de 749 dolari SUA, cel puțin înainte de impozitare. Și asta este doar pentru modelul de bază cu 64 GB.

Acum 64 GB iPhone XR a scăzut până la 59.900 INR (875 dolari), apropiindu-se de ceea ce se așteaptă cel mai mult de la Apple cel mai accesibil iPhone 2018. Opțiunea de 128 GB costă acum 64,900 INR (950 dolari), iar configurația de 256 GB este de 74,900 INR (1.120 dolari). Există chiar un nou promoție cashback pentru deținătorii de carduri HDFC.

Această schimbare aduce și iPhone XR mai aproape de prețurile Samsung Galaxy S10e și OnePlus 6T, cei mai mari rivali ai telefonului din țară. Sperăm că iPhone XS și XS Max vor vedea o schimbare similară a prețului care ar face mai ușor pentru localnici să-și ia mâinile pe unul, păstrând în același timp un preț de preț premium.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here