Până acum, majoritatea dintre noi sunt conștienți că Microsoft ar prefera să ne abonați la Office 365 în loc să cumpărăm ceva de genul Office 2019 și să-l sunăm bine. Microsoft, de fapt, dorește să cumpărați un abonament la Office 365 atât de rău, încât să nu aibă nicio problemă să distrugă Office 2019 într-o nouă serie de anunțuri. Da, ați citit corect: cu aceste anunțuri, Microsoft încearcă să arate cât de rău este propriul software propriu

                 

Este o strategie riscantă pentru Microsoft, deoarece una dintre cheile de a conduce o afacere cu succes este de a vorbi în general despre produsul dvs., mai degrabă decât să evidențieze neajunsurile sale. Cu toate acestea, exact ceea ce face Microsoft într-un trio de anunțuri noi care arată trei perechi de gemeni identici care încearcă să îndeplinească sarcini identice – una dintre ele folosind Office 365 și cealaltă folosind Office 2019.

Într-un singur anunț, gemenele sunt însărcinați să completeze o foaie de calcul cu date despre fiecare din cele 50 de state. Deoarece gemenii care utilizează Office 365 au acces la tipurile de date Excel, au reușit să termine în timp ce celălalt gemene era încă blocat la introducerea capitalei Alabamei, prostul prost că este.

Un alt anunț are gemenii care încearcă să editeze un CV în Word înainte de al trimite pe recrutitori prin LinkedIn, în timp ce anunțul final are o pereche separată de gemeni finalizând o prezentare în PowerPoint prin introducerea de diapozitive și convertirea cernelii în text. În toate cazurile, gemenii folosind Office 365 au câștigat într-o alunecare de teren, la fel cum ar trebui, deoarece Office 2019 este aparent software de gunoi

Nu suntem foarte siguri de ce gândea Microsoft aici. Desigur, ar fi fost mai bine să lansăm o serie de anunțuri care vorbeau despre caracteristicile inteligente din Office 365 fără a menționa deloc Office 2019? Nu suntem, bineinteles, marketeri, asa ca poate ne lipsesc imaginea mai mare, dar se pare ca si cum a-ti bate propriul produs nu este un mod foarte durabil de a face afaceri. Apoi, din nou, vorbim despre aceste anunțuri discutabile, așa că poate Microsoft ne-a jucat pe toți.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here