Căldura se află pe Huawei de această dată și ZTE, care abia a evitat glonțul, își face timpul să se întoarcă încet în grațiile bune ale pieței. Încă nu este gata să facă o mare lovitură. De fapt, este practic o mică picătură în oceanul smartphone-urilor. Este primul smartphone care ajunge în SUA după o interdicție aproape fatală de export nu este doar un telefon cu buget. Este, de asemenea, exclusiv pentru un purtător ușor de nișă: Vizibil.

                 

Ești scuzat dacă numele ăsta nu sună niciun clopot. Vizibilă de fapt, lansată doar luna trecută și nu este una care va provoca marile rețele din SUA. De fapt, de fapt, este pur și simplu purtător de cuvânt pe rețeaua Verizon, comercializată ca operator de rețea mobilă ultra-accesibilă sau MVNO. Acesta a fost destul de mult exclusiv pentru iPhones, în mod surprinzător, dar luna trecuta a adăugat în sfârșit telefoanele Android în catalogul său.

Cu toate acestea, pentru o rețea accesibilă, Galaxy S9 și S9 + nu par a fi un meci bun. Aici intră ZTE, cu Visible R2. Practic un rebranded ZTE A0722, telefonul este primul telefon exclusiv vizibil. Având în vedere specificațiile sale, este posibil să nu credeți că este un prim telefon bun, dar probabil că reprezintă cel mai bun transportator.

Telefonul este alimentat de un procesor quad-core de 1,4 GHz, cel mai probabil cu aceeași serie Qualcomm Snapdragon 400 pe A0722, cu memorie extensibilă de 16 GB. În ciuda raportului de 18,4 cm al ecranului de 5,4 inci, nu-l poți numi exact "bezel-less". Cameră de 13 megapixeli din spate este remarcat pentru a avea capabilități HDR, care este adesea impresionant în cazul în care funcționează. De asemenea, ruleaza Android Oreo, desi Visible nu mentioneaza daca este soiul Android Go sau nu

În ceea ce privește prețul, ZTE Visible R2 începe de la 99 USD. Având în vedere cât de scăzut este, nu este chiar surprinzător faptul că nu are nici măcar opțiuni de finanțare. Totuși, cu planul Visible de 40 $ pe lună, chiar și acel telefon mic va primi date "nelimitate", precum și un hotspot mobil gratuit

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here