Produsele de iluminat exterior din exterior sunt impresionante. E rar, chiar și în 2019, ca ceva să se descurce din cutie, dar asta sa întâmplat când am instalat produsele de iluminat exterior ale Ring. Au lucrat.

Știți exercițiul. Obțineți un obiect gadget și mergeți să îl instalați. Undeva în timpul instalării, eșuează sau hicuiește. Lucrul nu se conectează la Wifi, sau nu reușește în timpul unei actualizări sau altceva. În cele din urmă, veți reuși să lucrați după rezolvarea unor probleme minore

Produsele de iluminat exterior ale inelului sunt instalate fără probleme. Le-am scos din cutie, am aruncat deoparte instrucțiunile și le-am instalat într-o manieră logică. Și 20 de minute mai târziu, am avut cinci lumini noi configurate la rețeaua casei mele și instalate în jurul casei mele. Brilliant.

Acesta nu este primul produs de iluminat al lui Ring. TechCrunch a testat lumina reflectoarelor video a Ringului anul trecut și a găsit-o la fel de impresionantă, cu o instalare simplă și set de caracteristici directe. Spre deosebire de acest produs, aceste lumini noi nu au o cameră foto, ceea ce le face în mod semnificativ mai puțin costisitoare.

Noile produse de iluminat sunt în mod clar rezultatul achiziției lui Ring de către dl Beams. Compania a achiziționat compania de iluminat în ianuarie 2018, înainte ca Amazon să achiziționeze Ringul în februarie 2018. Ca și luminile domnului Beams, luminile noi ale Ring sunt doar o lumină și un senzor de mișcare. Produsele de iluminat sunt o extensie naturală a ofertei Ring și sunt cele mai bune, dar sunt relativ ieftine

Aceste produse de iluminat nu au camere de luat vederi din restul produselor lui Ring, dar au încă senzori de mișcare care funcționează împreună cu camerele lui Ring. Dacă, de exemplu, lumina pasului de 25 de dolari simte mișcarea, acesta declanșează lumina, dar poate declanșa și o cameră de sunet pentru a începe înregistrarea. De asemenea, în cazul în care o cameră de observare a inelului observă mișcarea, va începe înregistrarea, dar va declanșa și o serie de lămpi care să se aprindă.

Produsele sunt evaluate competitiv, având în vedere setul de caracteristici. O lumină mică este de 25 de dolari, o lumină a căii este de 29 de dolari, un reflector mare este de 40 de dolari, iar un proiector este de 50 de dolari. Pentru conectarea luminilor la o rețea locală este necesară o punte de 50 USD. Sau, dacă doriți să conectați iluminatul de peisaj de joasă tensiune la sistem, Ring vinde un transformator de 100 $.

Pe piață sunt produse similare. Oferta inelului nu este unică, dar integrarea și ușurința de instalare o diferențiază. Noile produse de iluminat exterior reprezintă un plus semnificativ pentru ecosistemul Ring, care include acum iluminatul de securitate, camerele de interior și exterior, sistemele de securitate și, bineînțeles, un sunet video

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here