Uneori aveți nevoie de ouă amestecate. Și, cu gândul ăsta, la Expo Overland din Flagstaff, AZ, Rivian a anunțat un accesoriu important pentru pickup-ul său electric: o bucătărie de tabără. Unitatea se îndepărtează de la tunelul de viteze R1T, care se află între pat și cabină. Bucătăria include un depozit și o sobă care este alimentată de acumulatorul de 180kWh al lui R1T.

Această unitate de bucătărie este primul concept semnificativ pe care Rivian la dezvăluit pentru tunelul de viteze neobișnuit al pickup-ului. Acest spațiu oferă un alt compartiment de depozitare încuiat pentru preluare – dar de ce au fost toate, mulți au întrebat când a fost dezvăluit? Și acum, cu această unitate de bucătărie, Rivian răspunde la întrebări. Se pare că Rivian vrea să facă vehiculele sale centrul unui ecosistem de suplimente. Compania a dezvăluit deja rafturi, corturi montate pe vehicule și chiar și o lanternă care se ascunde în partea ușii șoferului. Așteptați mai multe echipamente de camping și în aer liber, deoarece Rivian cimentă imaginea mărcii sale în jurul aventurierilor.

Rivian își poziționează produsele pentru un stil de viață deosebit. Gândiți-vă la purtarea Patagonia, conducerea Range Rover, în aer liber sau la cei care aspiră să aibă acea imagine. Este o piesă inteligentă și, până acum, Rivian a rămas fidel acestei imagini. Toate reclamele sale, posturile de social media și aparițiile arată clar că Rivian aliniază cu atenție imaginea mărcii sale

Camioanele și SUV-urile sunt comercializate, în general, pentru muncitori și familii. Anunțurile TV au bărbați cu praf care trag baia de fân și femeile care au descărcat alimente și au închis hayonul cu piciorul. Dar nu Rivian.

Până în prezent, Rivian și-a arătat produsele în pădure, alergând pe trasee și așezat lângă focuri de tabără. Oamenii din reclame se află într-o aventură, purtând haine de către The North Face și dormind în corturile REI. Cu bucătăria de la anunțurile de astăzi, ei pot scoate o bucătărie din pickup-ul lor și pot face o cafea

Rivian spune TechCrunch acest lucru este doar un concept, dar compania intenționează să aducă această unitate la producție. Este posibil să existe și alte unități pentru tunelul de viteze. Eu, pentru unul, mi-ar plăcea să am o stație de spălare și uscare a câinilor, pentru că nu e nimic mai rău decât să pun un câine de noroi într-un camion.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here