Zilele după ce o scurgere a afirmat că a fost în discuții finale pentru rol, a fost confirmat că Robert Pattinson va juca rolul lui Bruce Wayne în filmul următor Batman programat să lovească teatrele în 2021. Actorul , cel mai bine cunoscut pentru rolul său de Edward Cullen în filmele Twilight a fost confirmat pentru rolul lui Warner Bros. înaintea începerii pre-producției filmului.
                 

Confirmarea a fost acordată soiului Variety care a scurs mai întâi implicarea potențială a lui Pattinson la film la începutul acestei luni. Potrivit ultimului raport, Pattinson va fi ultimul actor care va prelua rolul lui Batman, cel mai recent jucat de Ben Affleck.

Pattinson's Batman va debuta în filmul Matt Reeves programat să lovească teatrele pe 25 iunie 2021. Warner Bros. este de așteptat să înceapă pre-producția filmului ceva timp în această vară, acum că filmul are Batman. Reeves a preluat rolul de director al lui Batman de la Affleck; lucrarea sa anterioară include ultimele două filme Planeta maimuțelor .

Afleck a preluat rolul lui Bruce Wayne și al lui Batman pentru un total de două filme: Batman v Superman: Dawn of Justice care a avut premiera în 2016 și Justice League ] în 2017. Nici nu a fost lovit de Warner Bros., cel puțin în lumina succesului sălbatic pe care Marvel la văzut cu propriile filme super-erou.

Așa cum era de așteptat, confirmarea lui Pattinson ca noul Batman sa dovedit a fi controversată, criticii criticând alegerea turnării ca fiind necorespunzătoare – ca în cazul lui Affleck și al mai multor actori înaintea lui. Va fi un timp înainte să primim prima noastră viziune asupra lui Pattinson în noul său rol, așa că rămâne să fim văzuți dacă se poate ocupa în mod corespunzător de sarcina de a fi Crusaderul Capitan.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here