Robert Pattinson, actorul britanic în vârstă de 33 de ani, cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Edward Cullen în filmul saga Twilight poate juca Bruce Wayne în programul filmului Batman pentru a veni la teatrele din vara anului 2021. Un raport susține că Pattinson se află în discuții finale pentru această poziție, făcându-l posibil să devină cel mai recent Crusader Caped, într-un rol pe care Michael Keaton, George Clooney, Christian Bale, Ben Affleck și alții îl ocupau anterior.
                 

Știri despre presupusul acord de distribuție provin din Variety care a raportat vineri că Pattinson încheie în prezent negocieri pentru a juca Batman în filmul lui Matt Reeves. Tranzacția nu a fost finalizată de vineri, 17 mai, dar Pattinson este pretinsa "alegere de top" pentru rol și se așteaptă să încheie tranzacția în viitorul foarte apropiat.
Batman va include pe Catwoman și pe Penguin, în conformitate cu Reporterul de la Hollywood, care marchează întoarcerea unor răufăcători jucați anterior de Danny DeVito și Michelle Pfeiffer în Batman Returns (Anne Hathaway a preluat rolul Catwoman în The Dark Knight Rises de asemenea).

Nu există nici un cuvânt despre alte filme, care să intre în pre-producție în cursul acestui an sau la începutul anului 2020. Scenariul este încă lustruit, pe baza rapoartelor actuale, cu Warner Bros, timp suficient pentru a produce o poveste solidă (sperăm). Reeves a fost în spatele a două filme Planet of the Apes .

Nu există niciun cuvânt cu privire la cine ar putea fi distribuit pentru a juca răufăcătorii filmului – nu au existat scurgeri de discuții cu actorii potențiali pentru a acoperi aceste presupuse nevoi, deși fără îndoială vom auzi mai multe odată ce începe producția. Presupunând că totul merge conform planului și că nu există întârzieri neprevăzute, Batman va lovi teatrele pe 25 iunie 2021.

Imaginea de către fahadali2013 este licențiată sub CC BY-SA 2.0

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here