Primul dispozitiv complet funcțional și de vânzare din lume, cu afișaj pliabil, a venit de la Royole. Ei vor păstra pentru totdeauna acest lucru ca un punct de distincție. De asemenea, vor putea să scoată în evidență, în viitor, că aceștia au făcut dispozitivul cu Android, pliabil în spate și fără a fi nevoie de o copertă a afișajului – deși am dori probabil unul în acest caz. Există, de asemenea, afișajul în sine și subtilitatea lui absolut incredibilă.

                 

Ceea ce vă uitați mai sus este un afișaj de la Royole așezat într-o mască care este asemănătoare cu o cutie de fan. Ecranul este conectat în apropierea logo-ului la putere și un semnal video (vizionăm filmul Trolls aici), iar în spatele lui avem cel puțin un ventilator, suflat afișajul pentru a-și arăta ușurința. Ecranul se învârte literal și se învârte în vânt.

Ceea ce a fost cel mai impresionant cu privire la acest afiș, din perspectiva noastră, a fost faptul că este atât de robust încât agenții săi de la Royole au spus că este perfect OK să atingă. Aș putea ține afișajul în sus și o îndoiesc – fără probleme. Era într-adevăr o foaie de hârtie, într-adevăr – sau o foaie subțire de plastic – felul pe care l-ați fi folosit într-un proiector la școală când erai mai tânăr.

Aceasta nu este prima dată când Royole a afișat panouri de afișare ca acesta în public. Aceasta este prima dată când ne-am apropiat și personal de panoul afișajului (în vrac, chiar!) Din interiorul lui Royole FlexPai. Royole FlexPai este "primul smartphone pliabil comercial din lume cu un ecran complet flexibil", și au avut și unul dintre cei care au văzut și ei.

Royole a avut mâna în afișaje flexibile de mai mulți ani. Ele creează "cel mai subțire afișaj flexibil din lume plin de culoare" din 2014. Afișajul era subțire de 0,01 mm, cu o rază de îndoire de 1 mm. În luna iunie a anului trecut (2018), Royole și-a început prima producție de afișaje complet flexibile "la campusul de producție în masă cvasi-G6 al companiei"

Această tehnologie de afișare arată decentă, nu devine mai subțire sau mai puțin vizibilă la punctele sale de îndoire și nu se simte deloc fragilă. Pe Royole FlexPai, există o mică problemă. Nu este neapărat ceva care va face telefonul inutilizabil, dar totuși – nu rămâne într-adevăr plat atunci când este plat, și este clar în cazul în care a fost făcut ori. Acestea par a fi lucruri care ar fi trebuit să fie abordate în procesul de fabricație – dar există.

Calitatea afișării și calitatea atingerii par a fi destul de bune. Când am văzut pentru prima dată FlexPai așezat pe o masă la CES, am crezut că era doar un model. Afișajul de pe acest dispozitiv are lumini atât de aproape de suprafață, se pare că a fost imprimat pe partea de sus.

Acest lucru are sens, bineînțeles, deoarece nu există afișaj de sticlă între ecran și degetele / ochii noștri. Micul distanțat dintre suprafața telefonului și panoul afișajului de pe cele mai multe telefoane le face să arate și să se simtă vreodată – puțin mai impresionante decât dispozitive precum FlexPai

Dacă nu există nici o fereastră de afișare pentru protecția panoului are și partea inferioară a acestuia – o protecție mai mică înseamnă un potențial mai mare de deteriorare. Va fi interesant să vedem cum restul producătorilor de smartphone afișați pliabil abordează echilibrul dintre elementele pozitive și negative și aici.

Tehnologia Royole este extraordinară – în mare parte pentru că ei sunt singurii oameni din lume care au în acest moment un telefon pliabil afișat. Odată ce restul industriei captează (în doar câteva săptămâni), se vor confrunta cu o concurență masivă. Speram ca ei sa ramana in mix, in timp ce brandurile mai mari vor intra in aceasta arena in urmatorul an.

        
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here