În ceea ce ar putea fi cea mai mare caracteristică a utilizatorului orientată spre Android a anului, Apple tocmai a adăugat asistența Google Docs la Safari. Safari este browserul web Apple pentru iOS și tocmai a fost livrat o serie de caracteristici noi. Pentru utilizatorii care nu au avut niciodată timp pentru a descărca browserul web Chrome, aceste caracteristici ar putea părea noi și uimitoare.
                 

Actualizările Apple de astăzi au drept scop aducerea la vârsta mobilă a ceea ce ei spun este "navigarea în clasa desktop". Apple a sugerat că browserul "optimizează automat" site-urile web pentru o interacțiune tactilă a utilizatorului și că vor exista 30 de comenzi rapide de la tastatură noi. Dacă folosiți o tastatură, asta înseamnă.

Poate că cea mai importantă dintre toate actualizările făcute în Safari în această iterație iOS 13 a unui interfață iPad este adăugarea suportului Google Docs. Nu mai trebuie să descărcați Chrome pentru a utiliza Google Docs în browser.

Există și un nou Manager de descărcări în Safari. Acest lucru face ca Safari să se simtă mult mai mult ca un fel de aplicație desktop-friendly, și face să pară că Apple în cele din urmă încredințează utilizatorilor să descarce conținut de pe internet.

Safari va permite în curând utilizatorilor să stabilească dimensiunile textului, să stabilească setările pe site și să salveze seturile de file. Utilizatorii vor putea vedea întreaga lor bara de instrumente în Split View și va exista o nouă opțiune de încărcare a fotografiilor – pentru iCloud și altele.

Pe ​​scurt, ar părea că Apple a blocat o grămadă de caracteristici mult așteptate în Chrome, într-un efort de a aduce iPad-ul la viteză pentru utilizatorii care doresc să folosească dispozitivul pentru mai mult decât doar navigarea web de bază. Browserul web rămâne portalul nostru principal la internet, iar Apple tocmai a făcut clar că sunt la bord doar cu o astfel de realitate.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here