Spre deosebire de LG, Samsung nu este unul care să renunțe mereu la sugestii sau să pre-anunțe produsele și funcțiile. Ceea ce face, totuși, este să anunțe componentele care, de obicei, ajung la următorul telefon emblematic. În acest caz, producătorul coreean anunță producția în masă a încorporat cip universal de stocare flash sau eUFS cu o capacitate de până la 1 terabyte. Și în timp ce aceasta ar putea fi deja o realizare importantă în sine, este și mai interesantă din cauza zvonurilor care înconjoară următorul Galaxy S10 +.

                 

Telefoanele inteligente au venit într-adevăr departe de a oferi doar o medie de 16 – 32 GB de stocare eMMC la 1 TB acum. Mai ales unul care este un tip mai rapid de tip flash de tip eUFS. Deși nu este chiar neașteptat, deoarece avem deja 512 GB de telefoane, a fost o chestiune de cine va ajunge acolo mai întâi și cum va fi

Afacerea semiconductoră a Samsung, una dintre cele mai profitabile, a jucat în jurul său cu stivuirea memoriei flash V-NAND pentru o capacitate mai mare. În acest caz, Samsung a stivuit 16 straturi de memorie flash 512 Gigabit (Gb) V-NAND. Cu 1 TB de stocare, veți obține de douăzeci de ori mai mult decât media 64 GB pe cele mai premium smartphone-uri. În acest moment, este posibil să nu aveți nevoie chiar de o cartelă microSD

Și nu este vorba doar de depozitare. Samsung noul 1 TB eUFS este, de asemenea, cel mai rapid încă, cu o viteză de citire secvențială de 1000 MB / s și viteză de scriere secvențială de 260 MB / s. Samsung spune că este de două ori viteza unui SSD tipic de 2,5 inch SATA. În termeni practici, acest lucru ar merge mână în mână cu un senzor de cameră care poate înregistra video la 960 fps.

Deși Samsung nu o spune direct, desigur, acest lucru alimentează zvonurile despre o versiune premium a lui Galaxy S10 +. Modelul respectiv va avea 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare. Deoarece Samsung este deja capabil să producă primul, acest anunț dovedește că este capabil și de acesta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here