Samsung a adus cel mai recent monitor de jocuri la E3 2019, cu un LCD curbat compatibil G-SYNC de 27 de inci, de 240 de inci, care promite un joc matasos mat. Samsung C27RG5 tratează rezoluția pentru rate de reîmprospătare: în timp ce depășește 1920 x 1080 pixeli, în loc să lovească 4K, rata la care poate fi actualizată acești pixeli este mult mai rapidă decât monitorul mediu.
                 

Panoul VA curbat poate atinge până la 240 Hz și suportă NVIDIA G-SYNC dacă aveți o placă grafică compatibilă. Acest lucru ar trebui să facă pentru joc cu latență redusă și fără rupturi, cu titlurile potrivite.

Chiar dacă nu ești un jucător, există o mulțime de plăcere. Un raport de contrast de 3.000: 1, de exemplu, și promisiunea unor unghiuri largi de vizualizare. Samsung citează 178 grade orizontal și 178 vertical. Există un timp de răspuns de la gri până la gri, de 4 ms.

Luminozitatea este de 300 cd / m2 și există un mod de economisire a ochilor și un mod specific de întârziere la intrare. Multe moduri diferite de joc sunt copiate, de asemenea, toate accesate prin controalele și meniurile proprii ale monitorului. Acestea variază de la FPS, RTS și RPG, prin AOS, Cinema, DCR și, în cele din urmă, până la trei moduri personalizate care pot fi preconfigurate de utilizator.

În ceea ce privește porturile, există un DisplayPort 1.2, două porturi HDMI 2.0 și o mufă pentru căști. Întregul lucru sta pe un suport înclinat și pe partea din spate există un suport VESA. Ramele netede pe laterale și pe partea de sus ar trebui să se dovedească mai puțin distragătoare în timpul jocului, la fel ca și finisajul albastru-închis al restului monitorului și să stea.

Este conceput pentru a fi o opțiune mai accesibilă pentru jucătorii care doresc rate de reîmprospătare ridicate și un panou curbat, dar nu au neapărat bugetul pentru unele dintre cele mai mari ecrane de rezoluție Samsung. De exemplu, modelul CRG9, de 49 de inci, îmbină o curbă imensă de 1800R față de 1500R a acestui LC27RG50 și o rezoluție Dual QHD de 5120 x 1440, împreună cu suportul HDR1000. Totuși, costă și un 1.500 de dolari.

Dimpotrivă, acest C27RG5 de 28 de inci va fi mult mai rezonabil de 399,99 $ când va ajunge pe rafturi în iulie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here