Dacă credeți că senzorul Sony de 48 de megapixeli IMX586 a fost nebun, probabil că Samsung va pierde chiar mai mult. Având în vedere cât de competitivă este piața de camere de smartphone-uri, cu toate acestea, este firesc să încerce să răstoarne câinele de top, Huawei. Compania tocmai a anunțat un senzor de imagine de 64 megapixeli, probabil cel mai mare din piață, nu numai pentru a-și pregăti noaptea Galaxy Nota 10 pentru competiție, dar poate chiar a bătut Sony în propriul său joc.
                 

Telefoanele sale ar putea să nu aibă cea mai bună performanță a camerei, ironic, dar Sony face senzori de imagine excelenți pe care toată lumea le folosește. Samsung își face propriile senzori de cameră pentru propriile sale telefoane, dar numai recent le-a pus sub o marcă ISOCELL pentru al comercializa pe alți producători. Până în prezent, se pare că siliconul IMX de la Sony este încă cel mai menționat senzor utilizat de producătorii de telefoane.

Asta se poate schimba cu acest ISOCELL Bright GW1 de 68 megapixeli pe care Samsung tocmai la anunțat. Este imediat trufa Sony IMX586 de 48 de megapixeli în ceea ce privește numărul de pixeli, dar nu te prea excitat. Cei doi au câteva trăsături în comun, numite doar prin nume diferite.

Samsung vorbește despre tehnologia sa Tetracell care combină patru pixeli care formează un pătrat într-unul pentru a-și crește sensibilitatea la lumină. În practică, acest lucru înseamnă că senzorul va putea produce fotografii luminoase în situații de lumină scăzută, dar numai la 12 megapixeli. Atunci când condițiile de iluminare sunt mai favorabile, se poate obține o imagine de 64 megapixeli complet utilizând un algoritm remosaic. În plus față de cele două tehnologii, ISOCELL Bright GW1 oferă, de asemenea, un câștig de conversie duală (DCG) pentru o performanță mai bună și Super PD (Detectarea fazelor) pentru o autofocalizare rapidă.

Samsung are de asemenea un ISOCELL Bright GM2 de 48 megapixeli, cu aproape aceleași caracteristici, dar, desigur, mai puțini pixeli. Cei doi sunt în prezent în procesul de eșantionare și Samsung le așteaptă să fie pregătiți în a doua jumătate a anului 2019. Doar la timp pentru Nota Galaxy 10 și alte telefoane noi care ar putea dori să-și folosească camera în loc de Sony.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here