Caracteristicile utilizabile într-o componentă de smartphone sunt importante – și nicăieri mai importante pentru consumatori decât în ​​camera aparatului. Hardware-ul și software-ul camerei trebuie să lucreze împreună pentru a aduce magia – în toate punctele, în toate condițiile. Ca atare, Samsung a achiziționat compania numită Corephotonics, o companie care sugerează că este capabilă să creeze fotografii focalizate și clare, indiferent de mărimea zoom-ului.

                 

Grupul Corephotonics a fost fondat pentru prima dată în 2012 – deci nu este deosebit de vechi, dar cu siguranță în punctul în care este nevoie de rezultate reale. În ultimii 7 ani, compania a ridicat o sumă mare de bani de la investitori de tot felul. Unul dintre acești investitori importanți a fost Samsung Ventures. Acum, Samsung propriu-zis va dobândi afacerea.

Ca multe sisteme de camere cu lentile duble sugerează că sunt capabile, setarea Corephotonics ia fotografii de înaltă calitate într-o mare varietate de medii. Ei sugerează că pot captura două fotografii cu două obiective la diferite distanțe focale, apoi combină cele două fotografii. O imagine finală este prezentată cu mai multă calitate decât oricare dintre imaginile originale.

În aprilie 2018, OPPO a semnat o "licență strategică" cu Corephotonics pentru a aduce "camerele de telefon mobile de generația următoare". Probabil că am văzut probabil rezultatele pe piață în ultimele câteva trimestre. Vizionați videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe despre acțiunea Corephotonics

Verificați din nou în ianuarie 2015 pentru a vedea un telefon ASUS care ar fi putut folosi tehnologia Corephotonics. În noiembrie 2017, compania a încercat să dea în judecată Apple pentru iPhone 7 și iPhone 8 brevete cu camera dublă. Acest caz era încă în joc începând cu data de 1 octombrie 2018, moment în care judecătorul Lucy H Coh a respins propunerea de respingere a inculpatului. (Având în vedere notele de ședință ale părților, dosarul cauzei și legea relevantă, Curtea a respins propunerile Apple de a respinge cererile intenționate de încălcare a drepturilor Corephotonics.)

La 14 decembrie 2018, Koh a ordonat o ședere în cauză până la o nouă notificare. Este posibil, oricât de puțin probabil, că achiziționarea de Corephotonic de către Samsung are legătură cu comanda ca atare. Nici o mențiune despre Samsung nu a fost făcută în cele mai recente depuneri în instanță.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here