Samsung nu și-a lansat încă primul telefon pliabil pe piață și totuși acum este înclinat să se pregătească deja pentru următorul său telefon. Acordat, ar fi mai ușor să avansezi acum datorită lecțiilor foarte grele pe care le-a învățat de la Galaxy Fold. Totuși, ar putea fi o soartă tentantă, sărind un nou telefon pliabil și unul cu un factor de formă complet diferit la asta.
                 

Galaxia Fold, pe care toată lumea o știe, se desfășoară dintr-un telefon într-o tabletă de 7,3 inch. Scopul acestui tip de design a fost versatilitatea, oferind un ecran mai mare atunci când este necesar, rămânând în același timp ceva ce încă mai puteți pune în buzunar.

În schimb, mass-media coreeană raportează că următorul telefon pliabil Samsung va fi un tip de clapetă care se îndoaie pe axa orizontală. Când se desfășoară, acesta va fi un telefon de 6,7 inchi, nu spre deosebire de Galaxy S10 5G. Când este îndoit, va fi chiar mai mic și va necesita un ecran de 1 inch pe exterior.

Accentul acestui "Galaxy Fold 2" este mai mult pe portabilitate, permițând proprietarilor să stăpânească telefonul oriunde, chiar și în buzunarele mici. Întrebarea este dacă utilizatorii vor fi dispuși să plătească atât de mult pentru un telefon care ar putea să nu ofere altceva decât acea noutate. Acordat, s-ar putea să fie mai puțin ecranul pliabil implicat, dar acesta va costa, fără îndoială, mult mai mult decât cel mai scump pilot.

Viabilitatea acestui Galaxy Fold 2 este și mai discutabilă în contextul dificultăților lui Galaxy Fold. Este posibil ca Samsung să fi schimbat designul pentru a aborda aceste preocupări, dar chiar și adoptatorii timpurii vor fi atenți la el oricum.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here