De câteva luni, am auzit despre Samsung Galaxy M, despre care se zvonea că este o linie de telefoane bugetare destinate Indiei. Astăzi, Samsung India a dezvăluit oficial Galaxy M10 și M20, punând adevărul la aceste rapoarte. Așa cum am auzit că a condus la această revelație, telefoanele Galaxy M sunt într-adevăr dispozitive bugetare, iar Samsung vizează lansarea "tinerilor mileniali"

                 

Imediat, unul dintre lucrurile care ies în evidență în ceea ce privește modelele M10 și M20 sunt afișajele lor pentru Infinit V, care oferă o notă de apă. Zvonurile spun că Samsung trasează o decupare cu gaură pentru camerele orientate spre față pe viitoarea linie Galaxy S10, astfel încât crestătura pe Galaxy M este cu siguranță o priveliște interesantă.

După cum sugerează numele lor, se pare că G20 este cel mai capabil telefon din cele două. Se va lansa în două configurații diferite: una cu 3 GB RAM și 32 GB de stocare, și o secundă cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare. Primul va stabili consumatorii înapoi cu 10990 INR (154 USD), în timp ce acesta din urmă se ridică la 12990 INR (182 USD), astfel încât ambele sunt telefoane destul de accesibile

Indiferent de configurația RAM și de stocare, Galaxy M20 este livrat cu un ecran FHD + de 6,3 inchi și o baterie de 5000 mAh, care ar trebui să ofere o cantitate bună de ecran la timp, având în vedere ecranul și CPU – un procesor octogenic Exynos 7904 – este alimentarea. Atât M20, cât și M10 au o cameră dublă cu un obiectiv principal de 13MP F1.9 și o lentilă ultra-largă de 5MP – nimic prea spectaculos, dar ar trebui să-și facă treaba.

M10, pe de altă parte, este la prețuri mai mici decât M20, dar, evident, face unele sacrificii pentru a ajunge acolo. Din nou lansând în două modele, M10 va costa 8,990 (126 dolari) pentru 3 GB de memorie RAM și 32 GB de stocare, sau 7,990 (112 dolari) pentru 2 GB de memorie RAM și 16 GB de spațiu de stocare. În timp ce 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare sunt cantități minore prin standarde emblematice, este greu de argumentat cu un telefon care flirtează cu un preț de 100 $.

Samsung spune că modelul M10 utilizează un display HD de 6,2 inci, astfel încât să putem aștepta la o rezoluție mai bună. De asemenea, utilizează un procesor Enynos 7870 octa-core și, din păcate, Samsung nu a divulgat detalii despre dimensiunea bateriei în M10. În timp ce M20 suportă atât amprentarea amprentelor, cât și deblocarea feței, M10 nu este livrat cu un scaner de amprente și, prin urmare, oferă doar recunoaștere facială. Merită să subliniem faptul că ambele telefoane includ și un slot microSD, deci dacă optați pentru cel mai ieftin M10, puteți să vă extindeți cel puțin capacitatea sa de stocare la bord de 16 GB, dacă aveți nevoie de acest lucru.

Ambele telefoane vor fi lansate în India pe 5 februarie, printr-un parteneriat cu Amazon. Nici o altă regiune nu a fost confirmată în acest moment, sugerând că Galaxy M10 și M20 vor fi telefoane numai în India. Odată cu apariția modelului Galaxy S10, probabil că nu ne putem aștepta ca Galaxy M să se răspândească în alte regiuni dincolo de India, dar, indiferent, vă vom anunța dacă se va schimba acest lucru.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here