Samsung Galaxy S10 va fi unul dintre primele smartphone-uri care suportă WiFi 6, cea mai recentă versiune a tehnologiei fără fir care promite mai multă viteză, gamă și rezistență la rețelele aglomerate. WiFi 6 este noul branding pentru 802.11ax, o actualizare WiFi atât de nouă, este de fapt rară să găsești un router care o acceptă.

                 

802.11ax are o serie de avantaje față de versiunile anterioare de WiFi. Ca și în cazul actualizărilor anterioare ale rețelelor fără fir, unul dintre avantajele principale va fi o îmbunătățire a ratelor de transfer. Până la 10 Gbps vor fi suportate, cel puțin teoretic, utilizând atât benzile de 2,4 și 5 GHz, cât și până la 8 fluxuri spațiale cu 1024 QAM.

Cu toate acestea, va fi mult mai adept la manipularea situațiilor cu mai multe dispozitive fără fir care încearcă să coexiste. Routerele 802.11ax vor putea transmite simultan până la opt dispozitive – de două ori mai multe decât vechea versiune – cu o combinație de formare a fasciculului, MU-MIMO și OFDMA, printre altele. Aceasta ar trebui să plătească dividende în case și birouri unde tot mai multe dispozitive încearcă să se conecteze în același timp.

Ceea ce nu este un nume deosebit de ușor de reținut. De aceea, Wi-Fi Alliance a anunțat lansarea brandului nou în octombrie 2018, restabilind modul în care WiFi este cunoscut pe partea consumatorilor. În timp ce încă oficial 802.11ax, în scopuri de marketing companiile precum Samsung sunt încurajate să utilizeze WiFi 6 ca nume de marcă. WiFi 5 este numele aplicat retroactiv la 802.11ac, în timp ce WiFi 4 este 802.11n.

WiFi 6, ni sa spus, a fost programat să apară în mod comercial la începutul anului 2019, iar acum am confirmat unele dintre primele dispozitive client care l-au sprijinit. Când Samsung Galaxy S10 a trecut mai devreme prin FCC, nu numai că a confirmat existența a cel puțin trei modele de telefon. De asemenea, a relatat, Droid-Life a văzut că va fi suportul Wi-Fi 6 802.11ax.

Având în vedere că Samsung este de așteptat să utilizeze noul Snapdragon 855 al Qualcomm pentru Galaxy S10, iar una dintre principalele caracteristici de rețea ale acelui SoC este suportul WiFi 6, toate acestea nu vin ca o surpriză uriașă. Cu toate acestea, este un loc bun pentru WiFi 6 pentru a construi din așa cum se pare că pentru a câștiga de tracțiune în acest an.

Pentru cele mai bune rezultate, desigur, atât dispozitivul client ca un smartphone, cât și routerul conectat trebuie să suporte WiFi-ul 6. Am văzut câteva router-uri anunțate pentru uz casnic cu capacitatea 802.11ax, probabil să existe ceva timp înainte ca acestea să fie predominante în implementări. Totuși, este o problemă bine cunoscută în domeniul găinilor și ouălor de a adopta noi standarde de rețea, deci Samsung este un lucru pozitiv de a contribui la conducerea acestei taxe.

Nu va fi singur, minte. Apple iPhone 2019 upgrade-ul este de așteptat să dețină, de asemenea, Wi-Fi 6 printre îmbunătățirile sale, chiar și ca firmă Cupertino este prezis pe scară largă pentru a ține pe 5G până în 2020.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here