Nu există lipsă de design de laptopuri pe piață, însă pentru unii oameni, MacBook-urile Apple reprezintă standardul de aur în ceea ce privește estetica minimă și funcțională. Adevărat nu numai pentru unii consumatori, ci și pentru unii producători care se inspiră din notebook-urile Apple. În ciuda virtuților lor înnăscute, cele mai recente notebook-uri Samsung Notebook 7 și Notebook 7 Force vor fi probabil amintite mai mult pentru a arăta ca acele MacBooks, în special având în vedere modul în care acestea sunt atât de aproape WWDC Apple anuale.
                 

Samsung vorbește despre un aspect nou și un simț nou, cu un design nou, atrăgător, care atrage margini tăiate cu diamante și afișaje aproape fără farfurie. Cu excepția acelei ultime părți, cu toate acestea, mulți vor apela la Samsung pentru copierea neabătută a Apple. Din fericire pentru Samsung, cel puțin unul dintre notebook-urile sale vine într-o culoare pe care un MacBook probabil că nu va avea niciodată fără o vopsea.

De fapt, sunt lansate patru notebookuri, inclusiv trei configurații pentru Notebook 7 și una pentru Notebook 7 Force, pe care Samsung a evitat să le apeleze un Notebook 7 Pro. Toate acestea au trăsături comune ale familiei, cum ar fi un procesor Intel Core 8, ecrane Full HD și până la 16 GB de memorie RAM. Notebookul 7 vine în modele de 13-inch și 15-inch și acesta din urmă are opțiunea de a stoarce un NVIDIA GeForce MX250 în interior. Toate cele patru au scanere de amprente pentru autentificare.

Notebook 7 Force are câteva lucruri care o disting. Una dintre ele este culoarea negru menționată anterior exclusivă pentru acest model. Acesta are, de asemenea, un NVIDIA GeForce GTX 1650 pentru a conduce grafica sa. Este, de asemenea, singurul dintre cei trei care poate suporta până la 24 GB de memorie RAM și două sloturi suplimentare SSD.

Desigur, există cel puțin un singur lucru pe care Notebook-ul Samsung 7 îl are că MacBooks-ul nu. Modelele de 15 inch au un numpad dedicat în partea laterală. În afară de asta, va trebui să decideți dacă etichetele de preț între 999 și 1.499 de euro se potrivesc celui mai probabil cu cele mai multe clone ale Samsung MacBook.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here