Există brevete pe care le-am dorit să le fi fost reale și există câteva brevete pe care le dorim să nu le vedem niciodată lumina zilei. Noul brevet acordat de Samsung ar putea cădea undeva între ele. Pentru mai bine sau mai rău, ar putea fi și telefonul pliabil pe care Samsung îl va afișa săptămâna viitoare la evenimentul său despachetat. Luând o pagină din cartea lui ZTEN Axon M, brevetul prezintă un telefon cu două ecrane în loc de unul. Diferența constă în faptul că se poate orienta ambele căi.

                 

Unul dintre cele mai mari obstacole în calea telefoanelor pliabile este ecranul. Deși Samsung a stăpânit arta afișelor curbe, un panou flexibil care se îndoa din nou și din nou la un singur punct este o provocare mai mare decât una care este permanent curbată pentru totdeauna. Cei de la Kyocera Echo și ZTE Axon M au "rezolvat" acest lucru prin utilizarea a două ecrane care se potrivesc unul lângă celălalt pentru a face un afișaj mai mare

În timp ce aceasta oferă o soluție practică, ea creează altele noi, mai ales cusătura și cusătura create între cele două panouri. Potrivit companiei LetsGoDigital, noul brevet de invenție al Samsung reduce această problemă prin utilizarea afișajului Infinity cu marginile curbate. Desigur, în loc de o cusătură, veți avea o vale în mijloc. În timp ce poate crea o iluzie a unui singur afișaj, aruncarea cu degetul peste el va rupe cu ușurință această iluzie.

Nu este singura idee pentru această idee pliabilă de telefon. Samsung pare să fi luat atât designul Kyocera Echo, cât și modelul Axon M și a făcut telefonul să se plieze în ambele direcții. Se poate alinia, cu cele două ecrane care se confruntă unul cu celălalt, protejându-le de lumea exterioară. Sau se pot desprinde, creând ceea ce este, în esență, un telefon cu ecran dublu. Sau două telefoane stivuite unul peste altul, înapoi în spate.

S-ar putea argumenta că acesta este un brevet oricum și că nu înseamnă că va deveni un produs real. Acest lucru este în general valabil pentru toate brevetele, însă acest caz ar putea fi o excepție. Ultimul videoclip Unpacked 2019 al Samsung a inclus sugestii despre telefonul său pliabil, iar unul dintre ele părea să sugereze că acelasi spațiu de "vale" produs de două ecrane de margine curbate unul lângă altul.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here