Samsung este deja pregătit să lanseze primul său telefon pliabil în acest an, dar de ce să se oprească la doar unul? În modul tipic Samsung, ar putea avea în minte un altul. Acest lucru se bazează cel puțin pe un brevet de invenție pentru un alt telefon pliabil care pune o mică mișcare în concept. În plus față de pliantul în opoziție față de ceea ce Samsung a tachinat la sfârșitul anului trecut, acest dispozitiv pliabil pare să fie destinat jocurilor, complet cu controale de joc care ar putea fi de fapt prea mici pentru a fi confortabile

                 

Hibridul de telefon / tabletă Galaxy Fold sau Galaxy F, pe care Samsung l-a prezentat luna trecută, avea în interiorul ecranului flexibil mai mare. A fost nevoie de un ecran tactil secund, mai traditional, pe exterior, pentru a fi utilizabil ca telefon, chiar și atunci când este pliat.

În schimb, acest nou brevet prezintă un ecran care se îndoaie pe exterior, ceea ce face dispozitivul să fie pliat sau desfăcut. Pe de o parte, aceasta rezolvă problema dificilă de a avea nevoie de a lăsa un spațiu în fold deoarece ecrane încă nu se pot plia complet plat. Pe de altă parte, acest lucru expune ecranul și zona pliată la daune riscante.

Cu toate acestea, nu este ceea ce este special cu privire la acest brevet. Acesta vine de la unul dintre marginile dispozitivului, partea de jos, care se îndoaie pentru a dezvălui comenzile fizice, un D-pad pe partea stângă și șase butoane în partea dreaptă. Modul în care marginea controlerului se îndoaie face posibilă utilizarea acestora fie în mod telefonic sau tablet.

Cu toate acestea, brevetul, care nu poate deveni nici măcar un dispozitiv real, ridică câteva întrebări și preocupări. Pentru unul, dimensiunea relativă a butoanelor le va face să se simtă înghesuite atunci când sunt în uz. În al doilea rând, marginea controlerului folosește o secțiune a ecranului, ceea ce pare nu numai inutil, ci și riscant pentru integritatea ecranului. Deși pare să fie un dispozitiv curios, Samsung va trebui să curețe mult mai mult înainte ca un astfel de telefon pliabil să devină realitate.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here